Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
Solvej:
--- Cytat: Reksio w 31 Mar 2012, 18:06:52 ---Witajcie po przerwie :) Reksio postanowił wrócić do świata żywych, po porodzie i trzech intensywnych tygodniach z Maluszkiem :D
9 marca o 3.15 urodziłam naszą wyczekiwaną Wiktorię - stąd też czasowa zmiana awatara ;D
Pozdrawiam wszystkich!!!
--- Koniec cytatu ---
Nareszcie sie odezwalas :)) Pieknie Ci gratuluje Reksio. Niech sie zdrowo chowa coreczka :) Buziaki !
RybkaWillego:
:) Serdeczne gratulacje Reksio. Niech cię córeczka dobrze chowa :)
kingamagda:
Gratuluję :) ja jeszcze 5 tygodni według planu, będę rodzić w Randers. Nie ukrywam że się boję, ale będę najszczęśliwsza na świecie bo przytulę mojego Maluszka :)
Pozdrawiam
asiorekk:
kingamagda no to powodzenia szybkiego i bezbnolesnego porodu życze:) mi pozostało jeszcze 11 tyg i będę rodzić w Hvidovre;) a mam pytanie do wszystkich mam czy któraś z was wie może gdzie w Kopenhadze można sie zapisać do szkoły rodzenia i karmienia ale po angielsku? z tego co mówiła położna są takie dwie szkoły ale nie powiedziała gdzie. Jeśli któraś z was tam chodziła to prosiłabym o jakieś namiary:) dzięki wielkie i pozdrowionka dla wszystkich ciężarówek:)
agg:
--- Cytat: kingamagda w 03 Kwi 2012, 11:00:38 ---Gratuluję :) ja jeszcze 5 tygodni według planu, będę rodzić w Randers. Nie ukrywam że się boję, ale będę najszczęśliwsza na świecie bo przytulę mojego Maluszka :)
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
zmienilas plany ?? Pamietam,ze mialas zamiar rodzic na Skejby .
Ja osobiście polecam Skejby ;-) bardzo miła "obsługa".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej