Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
Jomir:
--- Cytat: MalaCzarna w 11 Cze 2012, 19:09:00 ---Jomir tutaj masz wywiad z prof.dr hab Marią Majewską,ktora jest biochemikiem ,neurobiologiem przez ponad 25 lat pracowała w USA w różnych instytucjach naukowych m.in. na Uniwersytecie Harvard oraz w Narodowym Instytucie Zdrowia .Profesor zajmuje się badaniem szkodliwości szczepień na dzieci a autyzmem .
Wywiad jeden ze starszych ale warto posłuchać
Profesor Majewska o szczepionkach
//www.youtube.com/watch?v=sB8QbiCmCwI
--- Koniec cytatu ---
Tak, Majewska jest autorytetem, bardzo powaznym. Problem polega na tym, ze poki co inni lekarze nie sa za chetni by stanac za nia murem. Co oznacza tylko jedno. Jej argumenty sa za slabe.
MalaCzarna:
--- Cytat: Jomir w 11 Cze 2012, 19:09:08 ---To faktycznie mocny argument - mam na mysli, ze Ty sie nie szczepisz, to my tez nie powinnismy.
--- Koniec cytatu ---
To jest argument na mój osobisty stosunek do szczepień ,nie wierzę więc nie szczepię się . :)
Dlaczego mam niszczyć swój system immunologiczny ? Przecież to mój największy przyjaciel ! :)
Reksio:
--- Cytat: Jomir w 11 Cze 2012, 18:59:43 ---Mojej corce pomaga. Za kazdym razem uzywalam Emla i wszystkie szczepienia, jak do tej pory, przebiegly bez placzu, czy nawet stekniecia. MOze pora zmienic lekarza?
--- Koniec cytatu ---
A może dziecko tak gruboskórne jak i matka. A tak, przecież mam inne zdanie i nie powinnam go tu pisać bo się przyczepisz. Przecież TY się nigdy nie przyznasz że autyzm może być spowodowany szczepionką (i brakiem zainteresowania tematem u rodziców) bo ty jesteś perfekt i błędów nie robisz, więc co złe to nie ty :o
MalaCzarna:
--- Cytat: Reksio w 11 Cze 2012, 19:08:02 ---Jomir, nie błagaj ;D To nie tekst dla ciebie a dla zainteresowanych. Ty przecież jesteś specem we wszystkim i nikt nie podważa twojej nieomylnej opinii, ale forum jest też dla innych, i dla nich właśnie zamieściłam te linki :)
--- Koniec cytatu ---
I dzięki ci Reksio ja skorzystałam ! :) Prześlę dalej !
Reksio:
--- Cytat: Jomir w 11 Cze 2012, 19:09:08 ---To faktycznie mocny argument - mam na mysli, ze Ty sie nie szczepisz, to my tez nie powinnismy.
Co do skladu chemicznego szczepionek.
Hmm.. tablica Mendelejewa jest jaka jest... a pozniej sie to wszystko miesza i miesza... raz wyjdzie guma do zucia, raz cukierek, raz kwas siarkowy, raz heroina, a raz szczepionka przeciw grypie...
To tak jak z weglem, raz wrzucasz go do pieca, a raz masz z niego diament.
--- Koniec cytatu ---
To za to jest argument ;D ;D ;D
Raz po szczepionce dziecko normalne a raz opóźnione, co tam....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej