Ogólne > Rodzina ...

CIĄŻA

<< < (11/94) > >>

nadusiaa:
witam kobietki,mam pytanko dla osob co wiedza.jestem zapisana w jobcenter   babka jak najszybciej chce mnie wyslac na praktyki  do sprzatania jestem w cazy 14 tydzien jobcenter o tym wie wyslalam jej zwolnienie na miesiac a ona przyslala mi pismo ze takie zwolnienie nie zwalnia mnie z obowiazku stawienia sie do jobcenter na rozmowe troszke nie rozumiem moj maz jak byl chory to czekali z rozmowa do czasu az bedzie zdrowy a ona ciagle sie czepia dodam ze raz niestawilam sie na rozmowe bo mialam plamienia i w doodatku infekcje  macicy .i dlatego to zwolnienie czy ona ma prawo mnie wezwac jesli ja mam zwolnienie niewiem  ale czuje ze musze isc bo bedzie mi robic problemy mam polke i jest bardzo niemila.poradzcie

inna:
oh wspolczuje Ci takiej s*****. Ale chyba musisz sie podejsc na ta rozmowe. Ale jak masz zwolnienie od lekarza to ona moze pocalowac Cie ?****.
Ja bym radzila wyrwac chwasta   ::)

[Posted on: 20 Wrz 2011, 21:03:32]
Oczywiscie chodzi o ta s****

Jomir:
Obawiam sie, ze w Twoim zwolnieniu nie bylo napisane, ze musisz lezec, w zwiazku z tym, jobcenter uwaza, ze mozesz chodzic, a tym samym przyjsc do nich.
W Danii ciaza to nie choroba.
Jezeli praca /praktyka zagraza zdrowiu Twojego dziecka, to lekarz musi wystawic takie zaswiadczenie, dopabuse wowczas bedziesz od takiej pracy zwolniona.

Do momentu kiedy lekarz tego dokladnie nie opisze/zawnioskuje, niestety jobcenter moze Cie do takiej pracy posylac. Tak wiec babka dziala w swietle prawa. A ignorujac jej wezwania mozesz sie pozbawic zasilku macierzynskiego, wiec nie ryzykowalabym.

cwsm111:

--- Cytat: inna w 20 Wrz 2011, 21:12:17 ---oh wspolczuje Ci takiej s*****. Ale chyba musisz sie podejsc na ta rozmowe. Ale jak masz zwolnienie od lekarza to ona moze pocalowac Cie ?****.
Ja bym radzila wyrwac chwasta   ::)

[Posted on: 20 Wrz 2011, 21:03:32]
Oczywiscie chodzi o ta s****

--- Koniec cytatu ---

Cudowna wypowiedz oddająca glebie charakteru.

inna:
I ...  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej