Ogólne > Rodzina ...

Pilnie potrzebny polski adwokat-molestowanie dziecka

<< < (5/7) > >>

Solvej:
BRAWO kobiety ! Zloty szpadel dla kazdej z Was za wykopalisko z wakacji... ;) ;D ;D

adriana1983:
Julia to malo znasz polek poszkodowanych ja znam pelno nie tylko polek ale i dunek, ja choc mieszkam tu pare lat to dzis sie specjalnie zarestrowalam by odpowiedzic na innego posta. A takich kobiet jest pelno naprawde sporo. troszke trzeba oczka otworzyc na swiat bo nie kazdy mial szczescie w milosci jak ty. ;-)

adriana1983:
Solvej ale jakie przydatne ;-) kiedys moze te posty przeczyta inna kobitka i w taki sposob odpowie sobie na mase  pytan jakie ma w glowie ;-)

JULIA1964:

--- Cytat: adriana1983 w 03 Lut 2012, 15:24:36 ---Julia to malo znasz polek poszkodowanych ja znam pelno nie tylko polek ale i dunek, ja choc mieszkam tu pare lat to dzis sie specjalnie zarestrowalam by odpowiedzic na innego posta. A takich kobiet jest pelno naprawde sporo. troszke trzeba oczka otworzyc na swiat bo nie kazdy mial szczescie w milosci jak ty. ;-)

--- Koniec cytatu ---
Oczka to trzeba miec otwarte cały czas ,a nie tylko je otwierac jak obudzisz sie z reką w nocniku 8)

adriana1983:
Julia1964 nie masz racji moja droga, widocznie nigdy sie nie zakochalas tylko wiazalas sie z facetami z czystego wyrachowania, masz szczescie, ze nie trafilas na psychoapte, miej otwrte oczy ale nigdy nie wiesz co ciebie spotka czy twojego partnera czy meza jak masz polaka czy duna to bez roznicy. bo faceci to dziwny gatunek i im  odbija niejednokrotonie ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej