Ogólne > Rodzina ...
Pilnie potrzebny polski adwokat-molestowanie dziecka
JULIA1964:
--- Cytat: adriana1983 w 03 Lut 2012, 16:51:22 ---Julia1964 nie masz racji moja droga, widocznie nigdy sie nie zakochalas tylko wiazalas sie z facetami z czystego wyrachowania, masz szczescie, ze nie trafilas na psychoapte, miej otwrte oczy ale nigdy nie wiesz co ciebie spotka czy twojego partnera czy meza jak masz polaka czy duna to bez roznicy. bo faceci to dziwny gatunek i im odbija niejednokrotonie ;-)
--- Koniec cytatu ---
no popatrz wydaje ci sie ze tym rocznikiem jakim ty jestes ,wszystkie rozumy pozjadałas .za smarkata jestes zebys właziła z buciorami w moje zycie czy jestem z facetem z czystego wyrachowania .czy ja zaznałam prawdziwej miłosci czy nie ,nie tobie oceniac .jak ja byłam w twoim wieku to nie bylo GALERIANEK takich jak teraz sa i uwazaja ze jak dorwie klienta to juz miłosc .pozdrawiam cie a jeszcze ładniej by brzmiało dunczyk niz dunol 8)
adriana1983:
Julia1964 mimo ze ja mam swoje lata i jestem mlodsza bycmoze od Ciebie nie zycze bys mi pisala smarkata. Troche szacunku do ludzi , jak jestes odemnie starsza to zaswiec przykladem.Bo poki co robisz nalotki na dziewczyny z problemami, a sama udajesz swieta. Oceniasz ludzi, na podstawie problemow, ktorzy niby to sami sobie sprawili. A teraz co maja galerianki do tego tematu? Jak piernik do wiatrka! Na marginesie za moich czasow tez galerianek nie bylo jak ja konczylam szkole srednia i studia. A wracajac do twoich wypowiedzi w temacie wyborow zyciowych , ze masz przemyslany wybor 5 krotnie to mam prawo napisac, ze moglas sie zwiazac z wyrachowania. Skoro patrzysz na swiat w ten sposob. Na twoim miejscu nie bylabym pewna, czy przypadkiem, maz cie nie zdradza, a moze juz zdradzil a nawet o tym nie wiesz, nie bylabym pewna ze dlugo bedziesz szczesliwa w malzenstwie swoim wlasnym, bo moja droga zaden ale to zaden papier czy jak sie nawet nie ma papieru, czy sie zwiazalo z milosci , czy z wyrachowania, czy sie przemyslalo czy sie nie przmyslalo, nikt ale to nikt nie da Ci gwarancji na dlugowiecznosc twojego zwiazku i milosci, szacunku itp.itd. I tu moja droga nic lata nie maja do tego, ale realistyczne podejscie do zycia, troche wychowania przez rodzine lub siebie samego, czystej empatii i zyciowej inteligencji. ;-)
adriana1983:
ps. i zapomnialam dopisac tez - logicznego myslenia :-)
JULIA1964:
--- Cytat: adriana1983 w 03 Lut 2012, 17:12:54 ---Julia1964 mimo ze ja mam swoje lata i jestem mlodsza bycmoze od Ciebie nie zycze bys mi pisala smarkata. Troche szacunku do ludzi , jak jestes odemnie starsza to zaswiec przykladem.Bo poki co robisz nalotki na dziewczyny z problemami, a sama udajesz swieta. Oceniasz ludzi, na podstawie problemow, ktorzy niby to sami sobie sprawili. A teraz co maja galerianki do tego tematu? Jak piernik do wiatrka! Na marginesie za moich czasow tez galerianek nie bylo jak ja konczylam szkole srednia i studia. A wracajac do twoich wypowiedzi w temacie wyborow zyciowych , ze masz przemyslany wybor 5 krotnie to mam prawo napisac, ze moglas sie zwiazac z wyrachowania. Skoro patrzysz na swiat w ten sposob. Na twoim miejscu nie bylabym pewna, czy przypadkiem, maz cie nie zdradza, a moze juz zdradzil a nawet o tym nie wiesz, nie bylabym pewna ze dlugo bedziesz szczesliwa w malzenstwie swoim wlasnym, bo moja droga zaden ale to zaden papier czy jak sie nawet nie ma papieru, czy sie zwiazalo z milosci , czy z wyrachowania, czy sie przemyslalo czy sie nie przmyslalo, nikt ale to nikt nie da Ci gwarancji na dlugowiecznosc twojego zwiazku i milosci, szacunku itp.itd. I tu moja droga nic lata nie maja do tego, ale realistyczne podejscie do zycia, troche wychowania przez rodzine lub siebie samego, czystej empatii i zyciowej inteligencji. ;-)
--- Koniec cytatu ---
no i napisał byle napisac .piszesz praktycznie ze mna w dwoch watkach i nie pisz ze ja mam meza ,pierwszy nie zyje .napisze tak brzydko ,,zachlał sie .ale jak juz bylismy po rozwodzie .wiem nastepny twoj post do mnie bedzie czemu wziełam rozwod odpowiedz brzmi chlał i nie brał sie do pracy .odchowałam dzieci i dopabuse zaczełam myslec o własnym zyciu .ale liczyłam sie ze zdaniem dzieci.pomysl sobie jak kazda z nas by myslała czy ja facet zdradz czy nie to by człowiek zwariował .NIE MA GWARANCJI NA ZYCIE .chcesz miec gwarancje ,trzeba mikser sobie kupic .jezeli słowo ,,smarkata ,,uraziło Ciebie przepraszam ,ale jak przeczytałam ze napisalas ze jestem z wyrachowania to az podskoczyłam .przeszłam w swoim zyciu i uwiez mi podchodze do zycia z duzym dystansem,
adriana1983:
a jeszcze jedna rzecz co do galerianek - to i tak jest prostytucja tylko, ze w innym wydaniu a prostytucja jest najstarszym zawodem swiata i watpie by zniknela, jest popyt to jest i podaz. btw. z tego co sie orientuje prostytucja jest zalegalizowania w dk, nawt tv2 kiedys puscilo serie filmow dokumentalnych o tej tematyce.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej