Ogólne > Rodzina ...

Katar u niemowlaka

<< < (3/6) > >>

Solvej:
Ja dobrze wiem co to sa za sprzety wiec nie musisz nic dodawac.  Sprobuj  na sobie te spraye i "gruszki"  to zobaczysz jakie to przyjemne.
To sie uzywa w ostatecznosci i najlepsza ta z krotkim "dziubkiem"
 Postaralas sie, w necie znalazlas . Ja nie musze szukac w "guuglu" aby zablysnac bo ja wiem to od osob- pielegniarki, lekarki i aptekarki nawet o! :)

A  w ogole to moj post byl do osoby pytajacej , Ona i  tak zrobi jak uwaza  albo tak jak w pierwszej odpowiedzi radzi seba 08.
 To tyle w temacie ..
Zdrowia dla Waszych dzieci :)

Jomir:
Znalazlam, bo zawsze udzielam informacji, na ktorych poparcie mozna znalezc zrodlo WIARYGODNE. Dla mnie PISEMNA opinia lekarza jest zawsze wiarygodna.
O dziwo, moj lekarz i moja pielegniarka to zalecaja.

Otri-baby ani Frida gruszkami nie sa, ba do nosa ich sie wsadzic nawet nie da, obawiam sie, ze krytykujesz sprzety, ktorych nie widzialas wczesniej na oczy.

Dunskiego spray z wody morskiej uzywam - przynosi ulge. Moja corka tez to lubi.

Mowisz opinie aptekarza? Ja w dunskie apteki wierze, bo znam system ich organizacji i zakupow. Byle jaki produkt w aptece sie nie znajdzie. A dobry zanim sie znajdzie przechodzi przez tyle testow i kontroli, ze moza kupowac bez obaw.

Solvej:
hahaha nie, nie widzialam na oczy, pewnie w googlu znalazlam  ;D   A o jakiej ja aptece pisalam? Przeciez zyje w Danii i tu dwoje dzieci wychowuje.

O dziwo... pielegniarka i lekarka to Dunczycy  ;D   
A Twoja corka lubi bo jest przyzwyczajona , a ja swoich oszczedzalam, i oszczedzam O!   

hmmm chyba tez powinnam cos podkreslic Caps´em  ::)

[Posted on: 19 Październik 2011, 23:16:35]
Pytania nie zadalam, uwazam nasza dyskusje  za skonczona   ::)

kahma:
Solvej, czy słoń Ci na odcisk nadepnął? Daruj sobie to szyderstwo bez powodu, sobie wystawiasz świadectwo...

Solvej:
Kahma, gdzie w pierwszej odpowiedzi to widzisz? Napisalam swoje zdanie i tyle-  odpowiedz do dziewczyny pytajacej, kolejnych postow nie czytalam. A ze rozmowa sie rozwinela to juz nie moja w tym zasluga  ;D

Milego dnia :)

ps. niewskazany - taki ktorego sie nie zaleca a nie taki ktory sie zabrania.  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej