poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: skat  (Przeczytany 3911 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dirtyharry66

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
skat
« dnia: 02 Gru 2011, 19:56:33 »
hej mam jeszcze pytanie.Czy moge napisać podanie do skata  o oddanie auta.Moja żona nie pracuje ,chodzi do szkoły ja mam 20 km. do pracy nie mam połączenia żeby dostać się busem do pracy chcą mnie zwolnić z pracy. Mam dziecko niepełnosprawne nie mam czym go zawieść do lekarza jestem bezradny. Może ktoś miałpodobną sytuację  do mojej.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 15
  • Reputacja: +19/-25
Odp: skat
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Gru 2011, 20:09:46 »
Wydaje mi sie ze to nic nie da niestety nawet jakbyś tam wszystko opisał .Znam gościa co specjalnie kase stracił na translatora zeby list napisac od serca ze dzieci ma, brak kasy itd nawet mu nie odpisali po ponownym wyslaniu tego listu pofatygowali sie i jeszcze raz mu podali kwote do zaplaty  :( Jak ktos zna sposob to moze mnie poprawić
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

Offline aarhusN

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 21
  • -Otrzymane: 32
  • Reputacja: +3/-2
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Gru 2011, 20:13:20 »
Cytuj (zaznaczone)
haj token jak ja nie mam kasy na wykup.za dużo trzeba kasy wydać.chyba musze sobie dać spokój i kupić auto w danii

az sie wzruszylem.... >:( >:( >:( >:(

papabusesy i alkohol chcesz wozic. adwokata z komuny za darmo chcesz... stac Cie na kupno auta na dunskich blachach...(cytat wyzej)
dobry kubus z Ciebie widze....

Offline roga

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 43
  • -Otrzymane: 347
  • Reputacja: +113/-24
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Gru 2011, 01:45:16 »
Czy moge napisać podanie do skata  o oddanie auta.Moja żona nie pracuje ,chodzi do szkoły ja mam 20 km. do pracy nie mam połączenia żeby dostać się busem do pracy chcą mnie zwolnić z pracy. Mam dziecko niepełnosprawne nie mam czym go zawieść do lekarza jestem bezradny. Może ktoś miałpodobną sytuację  do mojej.

,,,,,,Czy moge napisać podanie do skata  o oddanie auta,,,,,

Oczywiscie, ze mozesz ;) tylko na nie wiele sie to zda.

cortez06

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 03 Gru 2011, 11:19:13 »
Dirtyharry66 nie licz ze na tym forum jakis popapraniec ci pomoze.Co najwyzej dostaniesz cenna rade ze musisz radzic sobie.Takie sa realia,niestety.Pozdrawiam

Offline greg1969

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
  • -Otrzymane: 25
  • Reputacja: +5/-4
« Odpowiedź #5 dnia: 03 Gru 2011, 12:01:52 »
Dirtyharry66 nie licz ze na tym forum jakis popapraniec ci pomoze.......

Synu nie bluźnij, wyhamuj troszkę.......... Ciekawe tylko, zobaczyć w statystyki można, jak na 4-5 zalogowanych użytkowników na forum buszuje jeszcze 60-70 gości. Jak myślisz czego oni tu szukają? Może niepotrzebnych informacji  ;D. To forum to kopalnia wiedzy czy chcesz czy nie, jeżeli potrafisz coś znależć ;D.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #6 dnia: 03 Gru 2011, 12:30:51 »
Darek czyli cortez06 cos nerwowy chlopak moze nikt z forumowiczow nie chce korzystać z jego usług transportowych :D  W dobry wątek trafił moze w skacie potrzeba szofera ze swoim autem zeby na lewo dorobic ;D ;D dzwoncie ludzie 50306095

[Posted on: 03 Gru 2011, 12:29:53]

a mowi ze nie pomagamy ;)
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 03 Gru 2011, 12:30:51 »

cortez06

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 03 Gru 2011, 14:44:01 »
Wlasnie taka pomoc miala na mysli...Polak polakowi wilkiem...Dzieki Seba.

[Posted on: 03 Gru 2011, 13:09:12]

Kolego seba zanim napiszesz cokolwiek,przeczytaj to ze zrozumieniem.To cco napisales potwierdza moja opinie o takich polakach do ktorych sie zaliczasz.Co do mojego ogloszenia jest tam napisane wyraznie,ze POMAGAM rozwiazywac problemy transportowe z czym zreszta sie nie kryje.A ludzie z ktorymi wspolpracuje sa zadowoleni.Wiec czym predzej idz do skata i donies na mnie.W czym zapewne jestes najlepszy.A kiedy zadzwonisz do mnie i poprosisz o pomoc,nie odmowie tobie jek wielu innym ktorym pomoglem.Pozdrawiam.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #8 dnia: 03 Gru 2011, 14:51:11 »
Czytam i rozumiem co napisałes, wyraznie widze "na tym forum nie mozna liczyc na jakąkolwiek pomoc " według ciebie. Co do donosu to sie nie obawiaj tez na tym forum nikogo takiego nie znam sam tez s.am na to kto gdzie zarabia

cortez06

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 03 Gru 2011, 14:56:07 »
Akurat tego sie nie obawiam.Czesto jestem na forum i widze ze na jakiekolwiek pytanie,prosbe o pomoc jest jedna konkretna odpowiedz,a reszta wiadomo....I o to mi chodzilo.Uwazam ze dalsza dyskusja nie ma sensu.Pozdrawiam.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #9 dnia: 03 Gru 2011, 14:56:07 »

ulga skat na kupno domu

Zaczęty przez mokkaDział Podatki

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 18969
Ostatnia wiadomość 14 Lut 2013, 19:23:11
wysłana przez Jomir
Skat - tłumaczenie i drobna pomoc

Zaczęty przez MostekDział Podatki

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 17835
Ostatnia wiadomość 04 Cze 2008, 17:31:14
wysłana przez Klingon
skat a rozliczenie w Polsce!!!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez julkaDział Podatki

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 23383
Ostatnia wiadomość 27 Mar 2008, 11:00:00
wysłana przez julka
Darowizna w Polsce a Skat

Zaczęty przez cirolDział Podatki

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 12059
Ostatnia wiadomość 27 Lut 2019, 17:27:30
wysłana przez cirol
Skat odnosnie auta na pl dechach prosze o tlumaczenie/wyjasnienie