Ogólne > Kultura
Religia w DK cz.2
Reksio:
Eeee... nie chce mi się z wami bawić, idę poszukać innej piaskownicy :D Przez tą bardzo ciekawą i głęboką dyskusję właśnie spaliłam pierwszy raz w życiu teflonowy rondelek... :( Gotowałam jajka na twardo, woda się wygotowała a garnuszek grzał dalej. Wezmę to do siebie jako przestrogę i nie będę już nic do tematu wrzucała, bo jeszcze coś gorszego się stanie... Lecę ratować jajka!!! :D :D :D
lukashero:
cswm111,årzeciez wyzej napisalem skad sie to wzielo i ze papiez VI wyczyscil ciazaca na niej reputacje.
a teraz zupelnie z inej beczki.aby isc w lepszych humorach spac :)
sprobuj sie nie zasmiac :D
//www.youtube.com/watch?v=u8tIRd_Aua8
MalaCzarna:
--- Cytat: Reksio w 12 Gru 2011, 21:28:31 ---Eeee... nie chce mi się z wami bawić, idę poszukać innej piaskownicy :D Przez tą bardzo ciekawą i głęboką dyskusję właśnie spaliłam pierwszy raz w życiu teflonowy rondelek... :( Gotowałam jajka na twardo, woda się wygotowała a garnuszek grzał dalej. Wezmę to do siebie jako przestrogę i nie będę już nic do tematu wrzucała, bo jeszcze coś gorszego się stanie... Lecę ratować jajka!!! :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
hahahahahahahaha jadę poratować cię moimi gołąbkami hahahahahaha
@ae@:
Do MalaCzarna: Przepraszam ale nie rozumiem co zrozumialas?
Odniesienie do katolickiej Inkwizycji - bo oni postepowali tak samo , palone na stosach byly takze dzieci.
Nie ma zadnej róznicy miedzy twoimi poganami a naszym ukochanym kosciolem katolickim.
MalaCzarna:
--- Cytat: @ae@ w 12 Gru 2011, 21:33:27 ---Do MalaCzarna: Przepraszam ale nie rozumiem co zrozumialas?
Odniesienie do katolickiej Inkwizycji - bo oni postepowali tak samo , palone na stosach byly takze dzieci.
Nie ma zadnej róznicy miedzy twoimi poganami a naszym ukochanym kosciolem katolickim.
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak masz rację !Straszne w imię Boga zabijać !
[Posted on: 12 Gru 2011, 21:36:48]
Ja też zmykam!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej