Ogólne > Kultura

Religia w DK cz.2

<< < (13/17) > >>

Reksio:
Eeee... nie chce mi się z wami bawić, idę poszukać innej piaskownicy  :D Przez tą bardzo ciekawą i głęboką dyskusję właśnie spaliłam pierwszy raz w życiu teflonowy rondelek... :( Gotowałam jajka na twardo, woda się wygotowała a garnuszek grzał dalej. Wezmę to do siebie jako przestrogę i nie będę już nic do tematu wrzucała, bo jeszcze coś gorszego się stanie... Lecę ratować jajka!!!  :D  :D  :D

lukashero:
cswm111,årzeciez wyzej napisalem skad sie to wzielo i ze papiez VI wyczyscil ciazaca na niej  reputacje.

a teraz   zupelnie z inej beczki.aby isc w lepszych humorach spac :)

sprobuj sie nie zasmiac :D

//www.youtube.com/watch?v=u8tIRd_Aua8

MalaCzarna:

--- Cytat: Reksio w 12 Gru 2011, 21:28:31 ---Eeee... nie chce mi się z wami bawić, idę poszukać innej piaskownicy  :D Przez tą bardzo ciekawą i głęboką dyskusję właśnie spaliłam pierwszy raz w życiu teflonowy rondelek... :( Gotowałam jajka na twardo, woda się wygotowała a garnuszek grzał dalej. Wezmę to do siebie jako przestrogę i nie będę już nic do tematu wrzucała, bo jeszcze coś gorszego się stanie... Lecę ratować jajka!!!  :D  :D  :D

--- Koniec cytatu ---

hahahahahahahaha jadę poratować cię moimi gołąbkami hahahahahaha

@ae@:
Do MalaCzarna: Przepraszam ale nie rozumiem co zrozumialas?

Odniesienie do katolickiej Inkwizycji - bo oni postepowali tak samo , palone na stosach byly takze dzieci.

Nie ma zadnej róznicy miedzy twoimi poganami a naszym ukochanym kosciolem katolickim.

MalaCzarna:

--- Cytat: @ae@ w 12 Gru 2011, 21:33:27 ---Do MalaCzarna: Przepraszam ale nie rozumiem co zrozumialas?

Odniesienie do katolickiej Inkwizycji - bo oni postepowali tak samo , palone na stosach byly takze dzieci.

Nie ma zadnej róznicy miedzy twoimi poganami a naszym ukochanym kosciolem katolickim.

--- Koniec cytatu ---

Tak, tak masz rację !Straszne w imię Boga zabijać !

[Posted on: 12 Gru 2011, 21:36:48]
Ja też zmykam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej