poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Związki  (Przeczytany 3816 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 15
  • Reputacja: +19/-25
Związki
« dnia: 01 Sty 2012, 13:25:27 »
Bez zbednych dyskusji w nowym roku chciałbym sie zapytać doswiadczonych w tym temacie .Jakie wybrac żeby nie było drogo ale skutecznie i płatne co miesiąc Żeby nie reklamować po raz kolejny prosze o odpowiedz na priv ;D Pozdrawiam  w tym pięknym 2012 roku
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

varszafiak

• Gość
Odp: Związki
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Sty 2012, 15:02:56 »
Seba08 jak maja byc skuteczne to zapisz sie do tych z ktorych macie przedstawiciela w pracy.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Sty 2012, 15:52:06 »
Wiem że czasem staram sie byc zabawny ale przebiegły nigdy nie byłem kolego  ;D ;D ;D nie znam nikogo dlatego pytam .Jak ktos wie albo nawet chce mnie namówić na cos porządnego to na priv prosze bardzo  ;D               PS.anonimowo oczywiscie  :D bo nie jest to sonda polonijna :)
Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy nie są świadomi lepszych i większych możliwości, żyją we własnych światach odpowiednio skrojonych do ich predyspozycji.                                                                       Aldous Huxley

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 599
  • -Otrzymane: 1087
  • Reputacja: +154/-86
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Sty 2012, 16:22:55 »
Bardzo dawno temu wklejalam link do strony, na ktorej wszystkie zwiazki byly porownane. Brane byly pod uwage rozne parametry.
Moze uda CI sie odnalezc. Mi niestety corka "sie rozlazi", wiec musze uciekac :)
Fanatisme er, når man fordobler indsatsen, men har glemt målet.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Sty 2012, 18:00:49 »
Co ta corka Twoja robi  ??? ;D ;D ;D ;D bo nie kumam to juz lepiej napisz ze gołąbki Ci sie rozgotują heheehe ;)

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 599
  • -Otrzymane: 1087
  • Reputacja: +154/-86
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Sty 2012, 18:30:37 »
No po prostu niemowle, ktore zaczyna byc wszedzie. A tam gdzie dotrze, sieje spustoszenie :)
Fanatisme er, når man fordobler indsatsen, men har glemt målet.

Offline seba08

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #6 dnia: 01 Sty 2012, 22:08:15 »
Ajjj zaraz tam spustoszenie :) masz to trzecie oko czy nie  ;D Jomir ?                                                                                                                                               tak do pytania wracając to jakbym napisał  jak osiołek biedny to zaraz by było pełno propozycji a ze pisze szczerze to dopabuse sie budzi w ludziach czujnojść  ;D i nikt nie podpowie :D :D ok zmieniam pytanie :cześć jestem Mietek chciałbym sie zapisać do jakichś związków zawodowych .Chcę co miesiąc płacić nie dużo i nie na próżno bo mam rodzine w Polsce i kochanke w ciąży tutaj ,mieszkamy razem i martwie sie o przyszłość PLIS HELP ;)

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 01 Sty 2012, 22:08:15 »

Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego

Zaczęty przez maro28Dział Århus, Aalborg ...

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 47602
Ostatnia wiadomość 22 Cze 2015, 18:45:07
wysłana przez BarneyG
zwiazki 3f

Zaczęty przez ernestynaDział Hydepark

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 6767
Ostatnia wiadomość 25 Wrz 2009, 15:34:58
wysłana przez yoursoul
Związki zawodowe i sytuacja na nowobudowanym metrze

Zaczęty przez thalesDział Praca w Danii