Ogólne > Hydepark

PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY

<< < (17/50) > >>

aisak:

--- Cytat: JULIA1964 w 20 Mar 2012, 21:49:19 ---ilu jest ludzi tyle bedzie opini.dzisiaj obserwowałam twarz matki 11 letniej dziewczynki ,ktora wział jakis mezczyzna do auta ,wszystko sie dobrze skonczyło i całe szczescie.ale własnie tak wyglada reakcja rodzicow jak jest dziecko uprowadzone.od pierwszego dnia jak tylko to sie stało napisałam na forum ze nie było zadnego porwania ,,dobra aktorka z niej.nie chce mi sie wierzyc ze jak wylatuje ci cos z rak to  patrzysz biernie .odruchem kazdego normalnego człowieka jest odruch łapania ,z metra z duza watpliwoscia uwierze ze mogło sie to tak smiertelnie skonczyc ,ale napisze tak jak na poczatku napisałam ,,ilu jest ludzi tyle bedzie opini. nie wiem jaki cel ma ta pomoc .dla mnie to nie jest czysta gra .mam nadzieje ze to sie wszystko wyjasni ,lecz zycia malenstwu nie wroci :'(

--- Koniec cytatu ---
A moze zaczekajmy jeszcze z koncowym osadem?? Jasne, ze tak latwiej, powiedziec "winna", skopac, "zabic" zlym slowem, zlinczowac. Tylko, po co? Podobno wiekszosc Polakow to katolicy... Podobno Jezus mowil: "nadstawcie drugi policzek...", "Wybaczjacie...." Zal Malenstwa, mialo prawo zyc, cieszyc sie i plakac..... Zal i rodzicow , to nie sa bestie lecz istoty ludzkie....

JULIA1964:

--- Cytat: aisak w 20 Mar 2012, 22:53:55 ---A moze zaczekajmy jeszcze z koncowym osadem?? Jasne, ze tak latwiej, powiedziec "winna", skopac, "zabic" zlym slowem, zlinczowac. Tylko, po co? Podobno wiekszosc Polakow to katolicy... Podobno Jezus mowil: "nadstawcie drugi policzek...", "Wybaczjacie...." Zal Malenstwa, mialo prawo zyc, cieszyc sie i plakac..... Zal i rodzicow , to nie sa bestie lecz istoty ludzkie....

--- Koniec cytatu ---
dziecko nie mogło zaczekac nie dali mu takiej opcji .ty sobie nazywaj ich istotami ludzkimi ,czy jak tam chcesz .JEZUSA TO TY W TO NIE MIESZAJ.a to malenstwo co to  rybka czy pajaczek .?to sie nazywa katolicyzm? uwazasz ze moze jeszcze mamy kupic im meble do salonu? kazdy ma swoje zdanie ,NIE NAWIDZE KŁAMSTWA ,ZNECANIA SIE NAD DRUGIM CZŁOWIEKIEM A TYM BARDZIEJ BEZBRONNYM MALENSTWEM ,KTORE NAWET NIE POTRAFIŁO POWIEDZIEC MAMO NIE  :o :o ::)

JULIA1964:

--- Cytat: aisak w 20 Mar 2012, 22:53:55 ---A moze zaczekajmy jeszcze z koncowym osadem?? Jasne, ze tak latwiej, powiedziec "winna", skopac, "zabic" zlym slowem, zlinczowac. Tylko, po co? Podobno wiekszosc Polakow to katolicy... Podobno Jezus mowil: "nadstawcie drugi policzek...", "Wybaczjacie...." Zal Malenstwa, mialo prawo zyc, cieszyc sie i plakac..... Zal i rodzicow , to nie sa bestie lecz istoty ludzkie....

--- Koniec cytatu ---
wiesz pomyslałam sobie ze w Polsce powinno byc prawo,,OKO ZA OKO,, to by było sprawiedliwe dla kazdego zwyrodnialca

speedtrans:

--- Cytat: JULIA1964 w 20 Mar 2012, 23:21:39 ---wiesz pomyslałam sobie ze w Polsce powinno byc prawo,,OKO ZA OKO,, to by było sprawiedliwe dla kazdego zwyrodnialca

--- Koniec cytatu ---
Istnieje cos takiego na forum jak opcja  ==== MODYFIKUJ ==== a nie monolog za monologiem prawie we wszystkich przyklejanych tematach zaśmiecasz forum Twoją traumą z dziecinstwa  ;D

aisak:

--- Cytat: JULIA1964 w 20 Mar 2012, 23:09:59 ---dziecko nie mogło zaczekac nie dali mu takiej opcji .ty sobie nazywaj ich istotami ludzkimi ,czy jak tam chcesz .JEZUSA TO TY W TO NIE MIESZAJ.a to malenstwo co to  rybka czy pajaczek .?to sie nazywa katolicyzm? uwazasz ze moze jeszcze mamy kupic im meble do salonu? kazdy ma swoje zdanie ,NIE NAWIDZE KŁAMSTWA ,ZNECANIA SIE NAD DRUGIM CZŁOWIEKIEM A TYM BARDZIEJ BEZBRONNYM MALENSTWEM ,KTORE NAWET NIE POTRAFIŁO POWIEDZIEC MAMO NIE  :o :o ::)

--- Koniec cytatu ---

Hej, hej kobieto, a po co tyle agresji?? Zlosc budzi zlosc a ona przemoc, itp... Ja uwazam, ze nalezy patrzec na siebie , na wlasne zachowanie. Wiec...nie znecaj sie nad drugim czlowiekiem....Kazdy ma swoej zdanie, zgadzam sie. Wiec mieszac moge, co uwazam za sluszne, rowniez herbate w szklance. Pozfdrawiam i spokojnych snow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej