Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
Solvej:
A co do plusow, widze, ze przyszli lubiacy mnie ludzie, bo kilka plusow dostalam ;D
oooo i minus, a jeszcze nic zlego nie napisalam hahahahah 8) ;D
Reksio:
--- Cytat: Jomir w 03 Lut 2012, 22:05:03 ---Wiesz, zawsze mozemy oryginalnie, w dowod sympatii obdarzac sie minusami ;D
--- Koniec cytatu ---
Ty już lepiej taka "oryginalna inaczej" nie bądź, bo jak będę miała za dużo minusów, to tak się tym strasznie przejmę, że spać nie będę mogła po nocach, a w moim stanie to niewskazane :D :D :D
aisak:
--- Cytat: jens w 03 Lut 2012, 03:49:29 ---popieram Cie w 100 procentach .ona nie ma tej sytuacji ,to jest ta sama Anetka co na siłe szukała faceta tutaj.duzo faktow sie nie zgadza , nie ma nagle nr telefonu ,jest bardzo grzeczna .nie patrzyla na dobro dziecka tylko na konto faceta z ktorym sie wiazała.a wszystkie jak ,,matki Teresy ,, ,,och jaka ona biedna .przeprasza jak zakrecona ,ciekawe czy syna przeprosila ,oj on juz ma 2 tatusiow .zero litosci .a ta domniemana Anetka liczy na to ze odezwie sie do niej jakis facet i powie przyjdz i mieszkaj u mnie .ktos sie bawi wszystkimi ,a moze pisze przce dyplomowa?pokrecona jest ta idiotka co swoje dziecko wystawia na takie proby.powinni jej to dziecko zabrac .takie zmiany a ona sie cieszy ze on mowi biegle po dunsku ,a z reka na sercu powinna napisac a ja zaliczyłam nastepna narodowosc, jakas idiotka i tyle.powinna sie leczyc
--- Koniec cytatu ---
jens, wprawiasz mnie w dobry humor:). Czy, poniewaz spotkalam nieodpowiedniego partnera, to mam byc zla na wszystkich ludzi, przeklinac, rzucac blotem i rynsztokiem w mezczyzn? ??? ciekawe, co wtedy bys na mnie powiedzial??? Moge sie domyslec:). Co do grzecznosci, to kultury uczyli mnie Rodzice, prosci ludzie z Polski za co im jestem bardzo wdzieczna. I taka grzeczna pozostane:).
Tak ciesze sie, ze moj syn mowi juz po dunsku a rowniez, ciesze sie razem z nim z kolejnego mleczaka, kktory mu wypadl oraz ciesze sie, ze on nadal sie usmiecha:). Proste, codzienne radosci matki i syna:)
Dziekuje za porade, Panie Doktorze, jakiej specjalnosci? :)
Konto faceta, z ktorym sie wiazala, hihi, przepraszam bardzo, ale gdybym na to patrzala uciekalabym , gdzie pieprz rosnie!!:)) On ma rozsypujacy sie domek za ktory splaca ogromny kredyt rozlozony na 35 lat, stare meble, stary, psujacy sie samochod i...nic wiecej.
No przykro mi jens, zawiodlam Cie:)
JULIA1964:
aisak ,nie nazywaj tego kogos partnerem ,nie zasluguje na tak dobre okreslenie . fajnie ze wspomnialas o odczuciach swojego syna .od razu mi cieplej .mi PARTNER kojarzy sie z czym ciepłym ,dobrym ,z czyms co idzie ze mna i w dobre i w złe.PRZEPRASZAM CIE jesli moje grycanie uraziło Cie ale odnosiłam wrazenie ze tylko Ty czujesz sie poszkodowana ,widze ze analizujesz tez odczucia syna .naprawde niech Ci sie ułozy .powodzenia ,trzymaj sie cieplutko.walnieta na punkcie dzieci 8) JULIA1964
Reksio:
AISAK: Szukaj miłości, choćby i całe życie :) Uważam, że świetnie że to cię nie załamało i dalej wierzysz w to uczucie. Żal mi ludzi, którzy tylko spekulują z kim będzie im lepiej, albo jak się w życiu "ustawić". Dla mnie bez miłości nie ma związku, a że trzeba trochę żab się nacałować, zanim księcia znajdziesz? Takie życie, ale wg mnie lepiej jest żałować czegoś, co się zrobiło, niż żałować straconej szansy 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej