Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
aisak:
--- Cytat: Reksio w 03 Lut 2012, 22:20:46 ---AISAK: Szukaj miłości, choćby i całe życie :) Uważam, że świetnie że to cię nie załamało i dalej wierzysz w to uczucie. Żal mi ludzi, którzy tylko spekulują z kim będzie im lepiej, albo jak się w życiu "ustawić". Dla mnie bez miłości nie ma związku, a że trzeba trochę żab się nacałować, zanim księcia znajdziesz? Takie życie, ale wg mnie lepiej jest żałować czegoś, co się zrobiło, niż żałować straconej szansy 8)
--- Koniec cytatu ---
Szczera prawda. Dzieki:)
Krakers:
--- Cytat: JULIA1964 w 03 Lut 2012, 22:18:02 ---PARTNER kojarzy sie z czym ciepłym ,dobrym ,z czyms co idzie ze mna i w dobre i w złe
--- Koniec cytatu ---
Pies z podwyższoną temperaturą? :)
aisak - posiadasz swój limit podziękowań, czy Ty tak możesz bez końca? ;)
adriana1983:
Asiak ja dla ciebie by ci odpowiedziec to az konto zalozylam tu na poloni :-) ale musze przyznac masz nieciekawa sytuacje, musisz z krisis center rozmawiac wprowadzic sie, tam juz dalej formalnie wszystko pojdzie, bo oni pomagaja sporo, a temu psychopacie utrzyj nocha ale wiesz tak dyskretnie , bo przez jakis czas jego fochy bedziesz musiala jeszcze znosic pozatym na ulice nie ma prawa cie wyrzucic w zimie jak wyrzuci to za telefon na policje i policja ma prawo a wrecz musi przewiezc cie z dzieckiem to krisis center, oczywiscie w pewnym stopniu to jest fundowanie synowi dodatkowych nie milych wrazen ale jak jest duzy to zrozumie. i cisnij family center i socialcenter oni maja srodki i dojscia do spoldzielni ktore maja mieszkania, jak nie na terenie kbh i okolic masz prawo sie przenisc na inne pipidowy z kommuny do kommuny i to kommuny zlatwiaja miedzy soba, ale istotne by trafic do krisis center bo krisis center otwiera wiele drzwi ;-)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 03 Lut 2012, 23:26:40 ---Pies z podwyższoną temperaturą? :)
aisak - posiadasz swój limit podziękowań, czy Ty tak możesz bez końca? ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak pisalam wyzej... "Wina" Rodzicow:)":P
aisak:
--- Cytat: adriana1983 w 03 Lut 2012, 23:28:01 ---Asiak ja dla ciebie by ci odpowiedziec to az konto zalozylam tu na poloni :-) ale musze przyznac masz nieciekawa sytuacje, musisz z krisis center rozmawiac wprowadzic sie, tam juz dalej formalnie wszystko pojdzie, bo oni pomagaja sporo, a temu psychopacie utrzyj nocha ale wiesz tak dyskretnie , bo przez jakis czas jego fochy bedziesz musiala jeszcze znosic pozatym na ulice nie ma prawa cie wyrzucic w zimie jak wyrzuci to za telefon na policje i policja ma prawo a wrecz musi przewiezc cie z dzieckiem to krisis center, oczywiscie w pewnym stopniu to jest fundowanie synowi dodatkowych nie milych wrazen ale jak jest duzy to zrozumie. i cisnij family center i socialcenter oni maja srodki i dojscia do spoldzielni ktore maja mieszkania, jak nie na terenie kbh i okolic masz prawo sie przenisc na inne pipidowy z kommuny do kommuny i to kommuny zlatwiaja miedzy soba, ale istotne by trafic do krisis center bo krisis center otwiera wiele drzwi ;-)
--- Koniec cytatu ---
Tak zrobie:) , 1000 tak;). Tylko ta babka w komunie jest bardzo twarda, w kolko powtarzala "mieszkania ci nie zalatwie, nie licz na to..." A na to przede wszystkim chcialabym liczyc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej