Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
Solvej:
hahahhaa :) miotla poszla w ruch :))
Jomir, dziekuje ... lubie Soyke bardzo :)
aisak:
--- Cytat: JULIA1964 w 03 Lut 2012, 22:35:46 ---AISAK napisałam Ci wyzej zastanawiało mnie ze nie piszesz o dziecku .w pocztkowych postach napisałas mi ze zamierzasz dalej szukac .panika to moj zły doradca,jak juz zauwazyłas .mysle ze po takich traumach powinno sie odpoczac i nabrac odpowiedniego dystansu do samcow,oj brzydko napisałam ale takiego na jakiego Ty trafiłas inaczej nie mozna nazwac .a dzieci procz ze wychowujemy dla swiata to dla siebie tez ,na starosc bedzie miał nam kto podac metalowy kubek ,bo szklanke to juz zbijemy .powodzenia .odnosnie wojska to nie praktykowałam tego i narazie nie zanosi sie na to,mam od 15 lat fajnego faceta ,ktory trafił mi sie po burzliwym małzenstwie .ale moja głupota była silniejsza i wziełam sobie młodszego .czemu? nie wiem ,mogłam sobie wychowac ? nie wiem ,ale ciesze sie z tego .oby tak dalej ,bo nigdy nie wiadomo komu z nas odbije palma.i wtedy ja bede wyc na polonii 8)
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem. Nie pisalam bo bylam w takim szoku, ze kompletnie nie wiedzialam co pisac i po jakiemu. Moze i nadal pisze glupoty, ale to jeszcze kwestia zmiennych nastrojow, od euforii po przeczytaniu dobrych rad po maly kryzys np po nieudanej wizycie w kommune.
No nikomu moich przezyc nie zycze i przepraszam, jesli urazilam, nie mialam takiego zamiaru:). Moi Rodzice na pewno by tego nie pochwalili:)
aisak:
--- Cytat: adriana1983 w 03 Lut 2012, 15:35:05 ---Jomir nikt nie jest idealny, ale duzo jest naiwnych kobiet, wierzacych w milosc lub perspektywe lepszego zycia, no coz zakochala sie , jak pisala wczesniej zastanawiala sie dlugo nad podjeciem decyzji, no i miala pecha bo zle trafila. tak pozatym mam konto na datingu .dk rozmawiam z dunami jedni wariaci sa ale mialam podobne doswiadczenia do aski wiec jestem juz maxymalnie uczulona na debili i psychopatow, wiec idzie wykryc jak ktos jest normalny a ktos nie. a wykorzystywaczy, w dunach jest wielu takich co widza polki , ukrainki czy inne, jako tania pomoc domowa ba raczej sluzace na zasadzie przynies podaj pozamiataj, potem traktuja jak prostytutki w lozku, no ba bo utrzymuja w koncu wiec maja prawo, a jak ktoras nie zna dunskiego i prawa to taka laska jest latwo manipulowac psychicznie. bo oni wiedza, ze kobity walcza o byt w dk, by tu zostac i pracowac. no chyba ze sa takie jak batmanki co wola tylko rodzic dziecko jedno za drugim i byc sluzacymi.
--- Koniec cytatu ---
tak bylo...
JULIA1964:
--- Cytat: aisak w 03 Lut 2012, 23:03:33 ---Rozumiem. Nie pisalam bo bylam w takim szoku, ze kompletnie nie wiedzialam co pisac i po jakiemu. Moze i nadal pisze glupoty, ale to jeszcze kwestia zmiennych nastrojow, od euforii po przeczytaniu dobrych rad po maly kryzys np po nieudanej wizycie w kommune.
No nikomu moich przezyc nie zycze i przepraszam, jesli urazilam, nie mialam takiego zamiaru:). Moi Rodzice na pewno by tego nie pochwalili:)
--- Koniec cytatu ---
po moich poczatkowych gryzdaniach przemyslalam swoje postepowanie jak moje pierwsze malzenstwo wybuchlo i uderzyłam sie reka w piersi i sobie pomyslałam ze nie byłam tak doswiadczonym pyłkiem jak teraz ,przedtem nie słyszałam dobrego słowa i tez moje dzieci były narazone na pewna traume ,ktora im serwowal ich ojciec .siedzialam z nim nie mogac zdecydowac sie na rozwod ,poki debil mnie nozem nie poczestowal .balam sie ze nie dam sobie rady z dwojka dzieci w tym jedno chore na epilepsje,ale na spokojnie nie miałam od niego zadnej pomocy ,tylko nerwowka .po tym doswiadczeniu stałam sie silniejsza mimo ze byłam sama z 2 dzieci.sama jak palec .czlowiek jest silniejszy z kazdym doswiadczeniem .uwiez mi .jak najechałam mocno a najechałam PRZEPRASZAM I ZYCZE POWODZENIA
aisak:
--- Cytat: JULIA1964 w 03 Lut 2012, 22:18:02 ---aisak ,nie nazywaj tego kogos partnerem ,nie zasluguje na tak dobre okreslenie . fajnie ze wspomnialas o odczuciach swojego syna .od razu mi cieplej .mi PARTNER kojarzy sie z czym ciepłym ,dobrym ,z czyms co idzie ze mna i w dobre i w złe.PRZEPRASZAM CIE jesli moje grycanie uraziło Cie ale odnosiłam wrazenie ze tylko Ty czujesz sie poszkodowana ,widze ze analizujesz tez odczucia syna .naprawde niech Ci sie ułozy .powodzenia ,trzymaj sie cieplutko.walnieta na punkcie dzieci 8) JULIA1964
--- Koniec cytatu ---
Dziekuje:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej