Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
aisak:
--- Cytat: lukashero w 01 Lut 2012, 21:35:41 ---dlaczego pozwalas soba tak pomiatac?nie masz tutaj zadnych polskich znajomych, przyjaciol?
ja bym skurwiela szybko ustawil.ale mi sie cisnienie podnioslo jak to czytalem.ech...
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, ze dopabuse teraz odpowiadam:). Mialam... jego przyjaciol i jego rodzine. Nie byl zadowolony, gdy sama nawiazywalam kontakty z Polakami, nie ma o nich najlepszego zdania.....
aisak:
--- Cytat: Jomir w 07 Lut 2012, 21:07:24 ---I kontrakt :) Jak bez meldunku, to zaloze sie, ze i bez kontraktu.
--- Koniec cytatu ---
Tak a kontrakt jest mi potrzebny do dodatku do czynszu.....
JULIA1964:
czy sa juz jakies zmiany u Ciebie?
aisak:
--- Cytat: JULIA1964 w 12 Lut 2012, 22:54:26 ---czy sa juz jakies zmiany u Ciebie?
--- Koniec cytatu ---
Witaj:)
Na razie konkretnych nie ma. Bo np kontanthjælp moge dostac jak juz bede miala zmieniony adres, a ja na razie szukam mieszkania. Pozapisywalam sie w spoldzielniach, sama szukam w ogloszeniach- nie ma latwo, ale nie poddaje sie. Pracy nie mam za duzo, ale jakos idzie. Najwazniejsze, ze ex sie uspokoil i mijamy siebie mowiac dzien dobry, dziekuje, do widzenia..... Nie jest to fajne...
W domu mam duzo papabusew do wypelnienia, ale jak mowie, musze wczesniej zmienic adres, wyjsnilam sprwe z børnepenge-jakas pomylka nastapila w kommune i wyrownaja mi za dwa okresy, gdy pieniazki nie przychodzily. Ciesze sie z tego, bo musze zbierac na depozyt. Do szkoly chodze regularnie i staram sie uczyc w kazdej wolnej chwili....mysle, ze dam rade:)
Pozdrawiam serdecznie:)
victoria:
Witam.
Jestem w bardzo podobnej sytuacji i bardzo Ci współczuję z tą różnicą, że jestem sama z dzieckiem i niestety wygląda na to, że decyzję o powrocie muszę podjąć :(.
Widzę, że jesteś silna i tak trzymaj!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej