Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (36/89) > >>

piott:

--- Cytat: aisak w 27 Lut 2012, 22:36:59 ---Hihi Piott, cos w tym jest. Tak sie zastanawialam nad soba po przeczytaniu Twojej wypowiedzi. "Bo Dunczyk"....tak, bo fascynacja Dania i wszystkim, co dunskie od wielu, wielu lat, a co skandynawskie od dziecinstwa:). "Po tygodniu"...., po roku, ale umowmy sie, bije sie w piersi, tez nie jest to dlugo. "Uzaleznione"...., nieeeeee, w "miasto" wyszlam nie raz - odwazna jestem, na lubelszczyznie sie chowalam u babci na wsi:), a na co dzien Slazaczka ze mnie:), a jak sie zgubilam, to szlam tam , gdzie slonce zachodzi ;). "Narzekalnia i lzy"....., raczej szok, ze wczoraj bardzo kochal, dzis ... tak bardzo juz nieee...
Ale...racje masz :)

--- Koniec cytatu ---

A ile polskich kobiet rzucilo swoich mezow,chlopakow po krotkim pobycie pobycie w Danii  bo opetala je chwilowa fascynacja itd a po roku placz i zgrzytanie zebow a powrotu nie ma ...

--- Cytat: Jomir w 27 Lut 2012, 22:37:57 ---To masz numer cztery :)
Hehe.. ale pokim zywa to nie puszcze :), wiec jakby co to bedzie musialy mnie otruc :)

--- Koniec cytatu ---

Moze zamiesc zdjecie swojego meza to otworzymy agencje matrymonialna ...Ja pokrywam koszty

Jomir:
Hehe.. Piott, nie o wyglad chodzi, choc i ten niezgorszy :)
Ale o to co w domu wyprawia, ze nie wspomne, ze sliczne dzieci robi :)

Krakers - z Miroslawa pudlo :)

Krakers:
Jomir - no pewnie, że należy!  8)

1.
W ramach zadośćuczynienia proszę ...

... no dobrze, niech będzie jutro, bo dziś już troszkę późnawo ... jak będziesz szła sobie ulicą ... i będą sobie stały samochody (tak, muszą stać!) ... no to wskocz na jednego - na jego dach - i zatańcz "kankana". A ... obowiązuje strój sukienny! I tak, w międzyczasie oczywiście masz "kankana" ... także nucić ... no wiesz ... to:
//www.youtube.com/watch?v=4Diu2N8TGKA
I żeby był dowód Twojego zadośćuczynienia, przed wskoczeniem na samochód daj pierwszemu lepszemu (może być także gorszy) przechodniowi telefon, aparat, kamerę z funkcją nagrywania, by Twoje dokonania uwiecznił ... i byśmy mogli je później ujrzeć.

No to ja się doczekać nie mogę  8)

2. Jomir  :o ... ja rozumiem, że już po 22 ... ale ... ;D

3. Jom jest Ir ... ena?  8)

MalaCzarna:

--- Cytat: piott w 27 Lut 2012, 22:25:37 ---  Bo te nasze madre,pracowite polskie kobiety biora czasem pierwszego lepszego tutejszego chlopa  w walonkach czy bez tylko dlatego ze jest dunczykiem .....wprowadzaja sie do nich po tygodniu znajomosci po 8 i pol miesiacach rodza dziecko i sa  skazane na "SHAWSHANG" . Sa od nich uzaleznione bez znajomosci jezyka a potem placz i narzekalnia ze z domu wyrzucil. W Danii jest wielu normalnych polakow co lubia grochowke i imprezy w pierwsze urodziny dziecka:)

--- Koniec cytatu ---

Piott piękne słowa o nas Polkach! Muszę sprawdzić gdzie daje się teraz te plusy ,zaraz cię zaplusuję! ;D
Ale widzisz... we have a problem- gdzie są te nasze mądre ,pracowite,piękne polskie chłopaki?
Sama jedną sztukę wezmę w adopcję!
Dlatego nasze dziewczyny idą do "SHAWSHANG",
ale nie martw się one jak w filmie wykopią podziemny tunel łyżeczką ,w końcu i tak wyjdą na swoje! ;) 8)

Aisak teraz dopiro doczytałam,że ty nasza dziewczyna ze śląska jesteś! Teraz rozumiem skąd się wzięła u ciebie ta dzielna postawa i odwaga! ;D :)

Jomir:
Krakers, obawiam sie, ze nagrania nie zobaczysz. Przeciez jak dam kamere pierwszemu lepszemu przechodniowi do reki, to po prostu z nia zwieje i tyle z krecenia filmu bedzie :)

hehe... z znasz ten kawal?
Pyta sie chlopak dziewczyny:
- jak masz na imier?
- Joanna...
- Jo Stachu, tyz ze wsi :)

A jak juz jestesmy na wsi:
Stary kawal, bodajze z 2001, jak do Mc Donaldsa, weszly wiesmaki.
Przychodzi facet do Mc Donaldsa i mowi: "wiesmak". Na to sprzedawczyni: "to widac, a co dla Pana?"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej