Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (38/89) > >>

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 27 Lut 2012, 22:59:58 ---Piott piękne słowa o nas Polkach! Muszę sprawdzić gdzie daje się teraz te plusy ,zaraz cię zaplusuję! ;D
Ale widzisz... we have a problem- gdzie są te nasze mądre ,pracowite,piękne polskie chłopaki?
Sama jedną sztukę wezmę w adopcję!
Dlatego nasze dziewczyny idą do "SHAWSHANG",
ale nie martw się one jak w filmie wykopią podziemny tunel łyżeczką ,w końcu i tak wyjdą na swoje! ;) 8)

Aisak teraz dopiro doczytałam,że ty nasza dziewczyna ze śląska jesteś! Teraz rozumiem skąd się wzięła u ciebie ta dzielna postawa i odwaga! ;D :)

--- Koniec cytatu ---

Mala Czarna, uffff ... a myslalam, ze jeszcze mi sie za to od kogos oberwie! Wiesz, Slazara, itp.. Jestes dopabuse 3 osoba ze Slaska ktora tutaj spotkalam, a spotykalam na vikariacie, w szkole, i w "miescie" wielu Polakow.... No chyba, ze ...jestes z innego Slaska, bo ja z Gornego:))). Ale tak poza tym, fakt - nie dam sie  ;D

piott:

--- Cytat: MalaCzarna w 27 Lut 2012, 22:59:58 ---Piott piękne słowa o nas Polkach! Muszę sprawdzić gdzie daje się teraz te plusy ,zaraz cię zaplusuję! ;D
Ale widzisz... we have a problem- gdzie są te nasze mądre ,pracowite,piękne polskie chłopaki?
Sama jedną sztukę wezmę w adopcję!
Dlatego nasze dziewczyny idą do "SHAWSHANG",
ale nie martw się one jak w filmie wykopią podziemny tunel łyżeczką ,w końcu i tak wyjdą na swoje! ;) 8)

Aisak teraz dopiro doczytałam,że ty nasza dziewczyna ze śląska jesteś! Teraz rozumiem skąd się wzięła u ciebie ta dzielna postawa i odwaga! ;D :)

--- Koniec cytatu ---

Wyjda na swoje po 20 latach z takimi balkonami pod oczami ze pranie bedzie mozna wieszac :)

Krakers:
Jomir - hehe, dobrze, że nie "Joe Ana" ;)
A jeśli chodzi o uczciwość przechodnia ... żebyś mogła bezstresowo tańczyć to załóż obrożę owej osobie i trzymaj ją na smyczy!
No chyba, że na smyczy już kogoś trzymasz? :P - tylko bez szczegółów ... co się wówczas dzieje ... jak jest smycz, bicz, itp.!  ;)

... hmmm ... a czym się charakteryzuje "Ślązara"?

Reksio:

--- Cytat: aisak w 27 Lut 2012, 23:10:59 ---
Mala Czarna, uffff ... a myslalam, ze jeszcze mi sie za to od kogos oberwie! Wiesz, Slazara, itp.. Jestes dopabuse 3 osoba ze Slaska ktora tutaj spotkalam, a spotykalam na vikariacie, w szkole, i w "miescie" wielu Polakow.... No chyba, ze ...jestes z innego Slaska, bo ja z Gornego:))). Ale tak poza tym, fakt - nie dam sie  ;D

--- Koniec cytatu ---

Aisak, to już "znasz" 4 osoby, bo ja też jestem z Górnego Śląska  :D

aisak:

--- Cytat: Krakers w 27 Lut 2012, 23:13:06 ---Jomir - hehe, dobrze, że nie "Joe Ana" ;)
A jeśli chodzi o uczciwość przechodnia ... żebyś mogła bezstresowo tańczyć to załóż obrożę owej osobie i trzymaj ją na smyczy!
No chyba, że na smyczy już kogoś trzymasz? :P - tylko bez szczegółów ... co się wówczas dzieje ... jak jest smycz, bicz, itp.!  ;)

... hmmm ... a czym się charakteryzuje "Ślązara"?

--- Koniec cytatu ---

To taka "baba z morda", hihi. Zwykle zona gornika, ma za duzo czasu i pieniedzy, wiec ploty i zakupy, tonami, zeby nie bylo watpliwosci ;). Zero czyli nul edukacji, "smieszny"czyli slaski jezyk, nul talii, nul kultury ;). Zeby byla jasnosc-nie chcialabym nikogo obrazic tym stereotypem, sama pochodze z rodziny gorniczej i wiem, ze taka rodzina tak nie wyglada i wiem, jak bardzo ciezka i niebezpieczna jest praca gornika. Ale stereotyp jest:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej