Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (39/89) > >>

aisak:

--- Cytat: Reksio w 27 Lut 2012, 23:18:14 ---Aisak, to już "znasz" 4 osoby, bo ja też jestem z Górnego Śląska  :D

--- Koniec cytatu ---

Reksio :o :D ;D ;)!!!

MalaCzarna:

--- Cytat: aisak w 27 Lut 2012, 23:10:59 ---
Mala Czarna, uffff ... a myslalam, ze jeszcze mi sie za to od kogos oberwie! Wiesz, Slazara, itp.. Jestes dopabuse 3 osoba ze Slaska ktora tutaj spotkalam, a spotykalam na vikariacie, w szkole, i w "miescie" wielu Polakow.... No chyba, ze ...jestes z innego Slaska, bo ja z Gornego:))). Ale tak poza tym, fakt - nie dam sie  ;D

--- Koniec cytatu ---

Aisak jesteś wśród swoich,a ten twój ex lepiej niech teraz uważa ,bo może pożałować,że jedną z naszych dziewczyn nie docenił! Kochana !On się poważnie nam Ślązaczką naraził !  ;) ;D

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 27 Lut 2012, 23:24:51 ---Aisak jesteś wśród swoich,a ten twój ex lepiej niech teraz uważa ,bo może pożałować,że jedną z naszych dziewczyn nie docenił! Kochana !On się poważnie nam Ślązaczką naraził !  ;) ;D

--- Koniec cytatu ---

Kurcze Kochani.... I za nas Polakow, Slazakow i wszystkich tutaj bardzo kocham... Dziekuje :-* :-* :-*.  I...uciekam spac. Dobranoc :)

Jomir:

--- Cytat: piott w 27 Lut 2012, 23:09:06 --- Jomir  to mozna tak do ciebie przyjsc i sobie popatrzec ?????? Ty chyba jakas reklame robisz :) A tak naprawde to  agencja matrymonialna to calkiem niezly pomysl moge w to wejsc :) Ty masz dziewczyny reszta zajme sie ja :)
[/quote

Spoko, wchodze w to, tyle, ze te dziewczny to stoja w kolejce po takiego co to gotuje, robi zakupy, piecze bulki i ciasta, myje okna... oprocz tego bawi dzieci i jeszcze do pracy chodzi  ;D
Jak chcesz, to mozesz zaczac od mycia okien, maz w niedziele mial umyc, ale namowilam go na spacer, wiec jak znalazl dla Ciebie na probe :)
No bo nie sadzisz, ze kolezankom odstapie jakis nieprzetestowany model :)
--- Koniec cytatu ---

Reksio:
Cholercia, dałam ciała  :P Ja jestem z Dolnego Śląska (chyba że Wrocław ostatnio przenieśli...)  ;D  ;D  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej