Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
Jomir:
--- Cytat: JULIA1964 w 01 Lut 2012, 22:43:30 ---no chyba nie to samo.wiecej rozwagi powinna zachowac ,jak idzie zaobserwowac to juz jednego partnera miała w Polsce ,bo ma 12 syna .tu szybko zakochujac sie na odległosc ,zbładzila znow ,i cierpi na tym tez syn .znajac mentalnosc dunczykow ,nawet bym sie z nimi nie przespała.to juz nie pierwszy przypadek ze tak zrobił dunczyk z polka
--- Koniec cytatu ---
Ot, polska madrosc...
Co za roznica Dunczyk, Polak, Chinczyk, wszedzie sa dobrzy i zli ludzie.
Co Cie obchodzi, czy dobrze zrobila czy niè, w ilu zwiazkach byla? Nie Tobie oceniac.
Dziewczyna potrzebuje pomocy, chocby wsparcia psychicznego i na tym proponuje sie skupic. Mylic sie jest rzecza ludzka.
JULIA1964:
--- Cytat: seba08 w 01 Lut 2012, 22:55:12 ---Dla mnie troche zbyt otwarty temat ,Polki nie są chyba tak szczere zwłaszcza po tak krótkim pobycie ...może sie mylę ,ale tak to ogarniam podejżliwym wzrokiem jak się mylę to sorry ...
--- Koniec cytatu ---
.jedziemy na tym samym wozku. nie mozna wymawiac ze opiekowała sie jego corka czy corkami ,bo on lozył tez na jej syna .od poczatku było nie ciekawie ,jak sama napisala i nie brac pod uwage ze własnemu synowi stwarza sie piekło ? to nie Polska tu ci nikt z nich nic nie da ,kazdy ma swoje konto i wszystko na pol .ale nie nam oceniac 8)
ayme:
strasznie Ci wspolczuje, takie historie sie zdarzaly kiedys i widze ,ze dalej to samo...
dobrze ze masz prace ,idz do krisecenter tam nie jest wcale zle ,mialam kolezanke ktora tam byla przez 2 miesiace .narzekala na halas bo bylo pelno kobiet chyba turczynek z dziecmi.ale miala pokoj,lazienke i wszelaka pomoc.potem dostaniesz mieszkanie ,w Ishøj nie ma z tym problemu ,chyba ze chcesz byc jak najdalej od tego dunczyka.
dziewczyna pewnie jest w szoku dlatego jest otwarta, pozatym wlasnie dlatego ze niedawno przyjechala jest szczera. trzymaj sie
Solvej:
Nie chce dyskutować na ten temat, mam swoje zdanie a Aisak już swoje przeszla ... i przechodzi wciaz. Nie moja życie, nie moje dziecko i nie moja sprawa, jesli bede mogla to pomoge.
Julia , nie kop lezącego ...prosi dziewczyna o pomoc, wiec ja Jej daj, albo nie zabieraj głosu wcale.
--- Cytat: seba08 w 01 Lut 2012, 22:45:40 --- Solvej skąd Ty wogóle jesteś? co do tematu to przecież mozna zamiatać wszystko ...
--- Koniec cytatu ---
Seba o co Ci chodzi bo nie rozumiem ?
seba08:
Możliwe że to pisze stara użytkowniczka forum zeby poczuć sie lepiej...szuka pomocy , podaje szczegóły ale na konkretną pomoc sie nie zgadza -taka trochę gra...na uczucia ,jak sie myle to zbic na d...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej