Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (51/89) > >>

jens:

--- Cytat: Hildegarda w 29 Lut 2012, 22:44:38 ---To slowo zostalo ukute/wymyslone przez nas na okreslenie sytuacji domowej u Ole, ktory zatracil 99% meskosci i zamienil sie w rodzaj linii produkcyjnej obslugujacej nonstop jego brazylijska zone, dzieci, licznych krewnych, gosci i ich dom. To zaden polsko-dunski fenomen.

jego praca naukowa pokryla sie kurzem, za to zona kwitnela.
moze tak bedzie wygladac w przyszlosci partnerstwo rodzinne?

jak na razie jest to model wysniony na tym forum i propagowany przez udzielajace sie tutaj kobietki.

--- Koniec cytatu ---
hej to jakis koszmar nie widziec jak ta sama osoba sie bawi nimi.to nie trzeba byc fenomenem zeby to zauwazyc ,ktos kiedys załozył watek ,,forum umiera ,,no i co zaczeła sie fala tematu jak kobitka z dzieckiem napisała ,,dunski partner wyrzucił mnie z domu ,,WYRZUCIŁ,,a nadal mieszka w nim i z nim i jeszcze klika sobie brednie na forum .za pare dni pojawi sie nastepna kobitka poszkodowana przez faceta i niby potrzebujaca pomocy a tak naprawde chce sobie popisac .ale wtedy KOŁKO ROZANCOWE ,,plus mała czarna ,,rozłozy skrzydła i madrosci nam napisze .pozdrowienia

Jomir:
Ale Jens, przeciez nikt nie zmusza Cie do udzielania sie w tym watku. Nie chcesz by Cie wykorzystywano, nie czytaj, nie pisz, ot i tyle.

Ja powiem tak, nie znam Anety, nie znam Viktorii, ale poznalam Aisak. Jest autentyczna, z krwi i kosci!
Kulturalna, super kobitka, ktora zyciu sie nie poddaje, choc to niestety jej nie piesci.
Przy tym sympatyczna, szczera i ciepla..

jens:

--- Cytat: MalaCzarna w 28 Lut 2012, 21:30:56 ---JENS gdy pojawia się twoje nick wiem że będzie negacja kogoś,rzucanie podejrzeń  ...nie ma już minusów które ci tyle radochy sprawiały,hehe myślisz że nie wiemy?

Co z tobą nie tak? Jajniki cię bolą?Masz skurcz macicy? Bo jaj jak prawdziwy mężczyzna nie masz.

Ty jakiś ni facet ni kobieta ,ni pies ni wydra...

--- Koniec cytatu ---
jak moja zona to przeczytała to powiedziala ze cycki cie bola ze takie głupoty wypisujesz .masz radosc ze juz minusow nie ma bo mi nie mozesz ich dac .nie kazdemu moze podobalo sie moje podejscie do sytuacji i ja nie robiłem z tego problemu ze ja mialem .ty chyba co godzine sie logowałas zeby mi go dac ale ja nie zwracam na to uwagi .ja mam na ten temat swoje zdanie i szanuje twoje .nie mozemy wszyscy jednakowo myslec bo by było nudno .a co do zdania twojego,,hehe myślisz że nie wiemy,, to ile was tam jest ? a moze masz przecieki i wiesz kto co komu? jestes biednym człowiekiem ktory probuje swoje zdanie mocno postawic na forum ale nie liczysz sie ze zdaniem innych .ktos madry kiedys napisał,,gdyby fłupota była lzejsza od powietrza unosiłabys sie jak gołebica,, to sa madre słowa i kieruje je tylko do Ciebie ,miłej nocki

aisak:

--- Cytat: jens w 29 Lut 2012, 22:44:46 ---MalaCzarna ,mocno chcesz walic .KOŁKO ROZANCOWE ALBO KOŁO GOSPODYN WIEJSKICH.pies wie jak to nazwac .dziwne ty nie bralas dlugo udzialu jak byly minusiki .czy stawiałem czy nie moj biznes ,ty ich tez nazbierałas ciut ciut duzo .nie tylko ode mnie.i wtedy zamilklas .nie lubisz jak nie masz poklasku .czy mam jaja MAM I NIE NARZEKAM NA JAKIES DOLEGLIWOSCI .TRZEBA MIEC OCZY OTWARTW ,JAK JEST AISIAK DOSTEPNA TO NIE MA VICTORI  I ANETKA NIE DAJE ANONSOW.A JESZCZE  odnosnie minusow nie miałas ich tylko ode mnie ale wystarczy na wypowiedzi innych forumowiczow spojrzec co cie krytykowali .DO AISIAK juz nie piszesz  tyle przepraszam,zapomnialas ? nauka nie poszla w las .twarda sie zrobiłas i to tylko wirtualnie .moze i fajnie tylko szkoda ze tak wodzisz ludzmi za nos i bawisz sie ich sumieniem ,ale to juz twoja sprawa .oby ci te przepowiednie nie spełniły .,moze masz teraz praktyke .aisiakczy juz dunski partner cie nie meczy .a zapomniałem masz swoje kołko rozancowe .powodzenia w bawieniu sie forumowiczami. ::) ::) ::)

--- Koniec cytatu ---
8)

Jens, relax, relax, relax, jak powtarzal moj ex, bo ci sie zwoje zagotuja 8) i kto potem bedzie mi uswiadamial moje kolejne nicki, jak skleroza mnie dopadnie na maxa? Spokojnie, pooddychaj, nosem wdech, wydech....czym chcesz, nic nie poczujemy 8). Chcesz pomoc?? Nie? Spoko. Ale w takim razie bierz swoje zabawki, kumpli, kumpele i wioo obsikiwac inne podworko :). A powaznie, super, ze Ci siew zyciu uklada, jestes taki madry i przewidujacy i w ogole. Ja nie, popelnilam mnostwo bledow, glupio mi z tego powodu. Ale co?? Lepiej zebym sie powiesila czy poprosila o pomoc? Wybralam 2 opcje

jens:

--- Cytat: Jomir w 29 Lut 2012, 22:58:05 ---Ale Jens, przeciez nikt nie zmusza Cie do udzielania sie w tym watku. Nie chcesz by Cie wykorzystywano, nie czytaj, nie pisz, ot i tyle.

Ja powiem tak, nie znam Anety, nie znam Viktorii, ale poznalam Aisak. Jest autentyczna, z krwi i kosci!
Kulturalna, super kobitka, ktora zyciu sie nie poddaje, choc to niestety jej nie piesci.
Przy tym sympatyczna, szczera i ciepla..

--- Koniec cytatu ---
ciebie tez nikt nie zmusza do czytania moich wypocin ,mam na ten temat swoje zdanie .oplacam neta i mam prawo z niego korzystac  tak jak i Ty

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej