Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (50/89) > >>

seba08:
Husband to jest mąż nie uczyła was babka głupie kobiety  :D co ... nie podpisała folkslisty ...uuuuhhhh ja Hermenegilda się nawiedzom jak słysze o takich ku.... ,takie to my nimcom sprzedawali za 5 jajek jak wojna była....,za nimca .. mój stary Hans to godoł te poloki to banda złodziei i z kommandantem jak sie niekiedy uchlali to my potym sie chowali pod stoły a poloki to paczeli jak me stary Hans po ryju loł .... sie go bali kurwisyny pijackie na drugi dziń jak wyszłam z chałupy to mie sie do kolan kłaniały chamy ;D

aisak:

--- Cytat: seba08 w 29 Lut 2012, 22:14:12 ---Husband to jest mąż nie uczyła was babka głupie kobiety  :D co ... nie podpisała folkslisty ...uuuuhhhh ja Hermenegilda się nawiedzom jak słysze o takich ku.... ,takie to my nimcom sprzedawali za 5 jajek jak wojna była....,za nimca .. mój stary Hans to godoł te poloki to banda złodziei i z kommandantem jak sie niekiedy uchlali to my potym sie chowali pod stoły a poloki to paczeli jak me stary Hans po ryju loł .... sie go bali kurwisyny pijackie na drugi dziń jak wyszłam z chałupy to mie sie do kolan kłaniały chamy ;D

--- Koniec cytatu ---

Slazak 8) i to Gorny 8). Pozdrawiam ;)

MalaCzarna:

Nie zgadzam się dziewczyny  ;) ;D
    husbånd to jest James Bånd co pilnuje hus czyli dom  8)

To która ma James Bånda w domu, bo pogubiłam się?

A tu macie instrukcję na wesoło jak traktować menów. ;) ;D :-*

//www.youtube.com/watch?v=lmzwREFv8dg

Hildegarda:
To slowo zostalo ukute/wymyslone przez nas na okreslenie sytuacji domowej u Ole, ktory zatracil 99% meskosci i zamienil sie w rodzaj linii produkcyjnej obslugujacej nonstop jego brazylijska zone, dzieci, licznych krewnych, gosci i ich dom. To zaden polsko-dunski fenomen.

jego praca naukowa pokryla sie kurzem, za to zona kwitnela.
moze tak bedzie wygladac w przyszlosci partnerstwo rodzinne?

jak na razie jest to model wysniony na tym forum i propagowany przez udzielajace sie tutaj kobietki.

jens:
MalaCzarna ,mocno chcesz walic .KOŁKO ROZANCOWE ALBO KOŁO GOSPODYN WIEJSKICH.pies wie jak to nazwac .dziwne ty nie bralas dlugo udzialu jak byly minusiki .czy stawiałem czy nie moj biznes ,ty ich tez nazbierałas ciut ciut duzo .nie tylko ode mnie.i wtedy zamilklas .nie lubisz jak nie masz poklasku .czy mam jaja MAM I NIE NARZEKAM NA JAKIES DOLEGLIWOSCI .TRZEBA MIEC OCZY OTWARTW ,JAK JEST AISIAK DOSTEPNA TO NIE MA VICTORI  I ANETKA NIE DAJE ANONSOW.A JESZCZE  odnosnie minusow nie miałas ich tylko ode mnie ale wystarczy na wypowiedzi innych forumowiczow spojrzec co cie krytykowali .DO AISIAK juz nie piszesz  tyle przepraszam,zapomnialas ? nauka nie poszla w las .twarda sie zrobiłas i to tylko wirtualnie .moze i fajnie tylko szkoda ze tak wodzisz ludzmi za nos i bawisz sie ich sumieniem ,ale to juz twoja sprawa .oby ci te przepowiednie nie spełniły .,moze masz teraz praktyke .aisiakczy juz dunski partner cie nie meczy .a zapomniałem masz swoje kołko rozancowe .powodzenia w bawieniu sie forumowiczami. ::) ::) ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej