Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
seba08:
tylko co Ci powiem solbej to ma przeciek że jak piszesz tu to też stosujesz priv a to nieładnie ;)
aisak:
--- Cytat: seba08 w 01 Mar 2012, 22:53:29 ---Asiak daj sobie spokoj kobieto ,badz skromniejsza .To taka mała rada dla Ciebie myślę że warta przemyślenia bo po co maja cie rodacy rozpoznawać i syna po kilku minutach rozmowy .Tutaj wbrew pozorom sporo ludzi czyta analizuje i myśli ,potem Ci jeszcze który wyswietli znienacka coś niemiłego w pracy albo po :) Jak ze skóry i kości jesteś jak mówiła Dżomira to zajmij sie sobą ;)
--- Koniec cytatu ---
Dzieki za rade. Ale ja nikogo nie zabilam, ani nie zrobilam krzywdy nikomu... Rozumiem, ze nasi rodacy pasjonuja sie (przynajmniej niektorzy) plotkami i pewnie wskazujac "te tutaj, co to ja Dunczyk wykopal ze swojego zycia, hahhha" nabijaja sobie punkty u wspoltowarzyszy doli lub niedoli. Oki, ich sprawa. Ja nie mam zamiaru kryc sie po norach z tego powodu. Ale rowniez nie nosze wypisane na twarzy, co mnie boli. Zajmowac sie soba nie mam czasu, jak to mowi klasyk: na wszystko jest czas i miejsce...." Teraz zajmuje sie praca, szukaniem mieszkania i rozmowami z paniami w w rozych kommune i nie tylko. Aha i oczywiscie szukaniem mieszkania i ogladaniem tychze...Hmmm ciekawe, ulecialo mi to z pamieci :o 8)
seba08:
ale sie wojna jajników unosi w powietrzu :)mysle że to zapowiedz na jutro i sobote :) Bedzie jazda wkońcu ;D ;D sie ruszyło ;D ;D Małapigmej szykuj plastry na palce do pisania bełkotu maryjnego
Solvej:
Seba sie nudzi ? hahahha :D A zacieki to gdzie masz? Nie rozumiem :-\
MalaCzarna:
--- Cytat: seba08 w 01 Mar 2012, 22:57:29 --- Ty nawiedzona po tramalu juz zmykaj na paciorki bo Cie podam do proboszcza i dostaniesz lanie od mamy
--- Koniec cytatu ---
Sebuś :) ,ja ci tak ładnie zawsze piszę a ty mnie brzydko wyzywasz?
Ojjjj już cię nie lubię ,doigrałeś się chłopcze !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej