Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
MalaCzarna:
--- Cytat: Idris w 01 Mar 2012, 23:01:15 ---Przepraszam ale nie wytrzymam z ciekawosci. Kto to jest ta cala Anetka?
--- Koniec cytatu ---
” Ulubienica” sympatycznego kolegi o nicku Asterix. Najpierw bardzo się lubili ,a potem była wielka awantura na forum. ;D
Idris:
--- Cytat: aisak w 01 Mar 2012, 23:04:59 ---Dzieki za rade. Ale ja nikogo nie zabilam, ani nie zrobilam krzywdy nikomu... Rozumiem, ze nasi rodacy pasjonuja sie (przynajmniej niektorzy) plotkami i pewnie wskazujac "te tutaj, co to ja Dunczyk wykopal ze swojego zycia, hahhha" nabijaja sobie punkty u wspoltowarzyszy doli lub niedoli. Oki, ich sprawa. Ja nie mam zamiaru kryc sie po norach z tego powodu. Ale rowniez nie nosze wypisane na twarzy, co mnie boli. Zajmowac sie soba nie mam czasu, jak to mowi klasyk: na wszystko jest czas i miejsce...." Teraz zajmuje sie praca, szukaniem mieszkania i rozmowami z paniami w w rozych kommune i nie tylko. Aha i oczywiscie szukaniem mieszkania i ogladaniem tychze...Hmmm ciekawe, ulecialo mi to z pamieci :o 8)
--- Koniec cytatu ---
Asiak czyli rozumie ze ogladalas jakies mieszkania. I jak ?
A tak na marginesie to przykre, ze gdy tylko spotka sie kilku Polakow to zaraz musza sie obrazac. Co raz gorzej to sie czyta, jakies takie bezsensowne docinki.
victoria:
aisak, proponuję wejdź na boligportal.dk. Co prawda jest to strona płatna (zdaje się, że ok. 300 kr, ale nie jestem pewna), ale duży wybór mieszkań. Być może coś znajdziesz. ;)
--- Cytat: Idris w 01 Mar 2012, 23:38:37 ---Asiak czyli rozumie ze ogladalas jakies mieszkania. I jak ?
A tak na marginesie to przykre, ze gdy tylko spotka sie kilku Polakow to zaraz musza sie obrazac. Co raz gorzej to sie czyta, jakies takie bezsensowne docinki.
--- Koniec cytatu ---
aisak:
--- Cytat: Idris w 01 Mar 2012, 23:38:37 ---Asiak czyli rozumie ze ogladalas jakies mieszkania. I jak ?
--- Koniec cytatu ---
Krotko-ladne, ale za drogie dla mnie. Szukam dalej...
Idris:
Znajdziesz, troche cierpliwosci.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej