Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (70/89) > >>

jens:
fajne jak aisak dostepna to irdys nie .to dobre ;D

jens:

--- Cytat: aisak w 02 Mar 2012, 23:30:55 --- Dziekuje Ci za to, ze kolejny raz pisze, nie uwazam, ze jestem swieta, wrecz przeciwnie. Ale poprosilam o pomoc, konkretna. Po to istnieje to forum, czy nie, jesli Ci przeszkadza moja osoba, nie wchodz, nie sledz, nie komentuj. Ale widze, ze jednak chec dokopania, anonimowego , zawsze bedzie przewazac w wiekszosci naszych rodakow. Czujesz sie lepiej ? To super , dzieki:)

--- Koniec cytatu ---
nas normalnych jest tu wiecej i od dawna .ty nie wchodz .warunki stawiaj swojemu partnerowi jak takowy istniał .nie masz takiej sytuacji i robisz popeline na forum .nudzi ci sie ? .zawsze w Dani jak ktos potrzebuje pomocy to ja dostaje z roznych instytucji dziwne ze ty nie mozesz jej dostac .masz rozdwojenie jazni czy co ?uporzadkuj sie kobieto.

aisak:

--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 00:04:41 ---nas normalnych jest tu wiecej i od dawna .ty nie wchodz .warunki stawiaj swojemu partnerowi jak takowy istniał .nie masz takiej sytuacji i robisz popeline na forum .nudzi ci sie ? .zawsze w Dani jak ktos potrzebuje pomocy to ja dostaje z roznych instytucji dziwne ze ty nie mozesz jej dostac .masz rozdwojenie jazni czy co ?uporzadkuj sie kobieto.

--- Koniec cytatu ---
"Zawsze", "ktos",  " z roznych"... a co to za ogolniki?? Podaj konkretnie, to ja konkretnie odpowiem, co i gdzie i dlaczego mi odpowiedziano odmownie?. Kojarzysz-jestem tu dopabuse 8 miesiecy, nie mialam stalej pracy tylko vikariat.. A rozkazy?? Wlasnej zonie,(jesli takowa istnieje), jesli pozwoli:). Poza tym zapominasz, jestes w Danii a tu nawet "nienormalnym", jak raczyles mnie okreslic w sposob mile zakamuflowany, nalezy sie szacunek a przynajmniej pozostawienie ich w swietym spokoju, jesli nic konstruktywnego nie potrafisz doradzic.

Jomir:

--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 00:04:41 ---nas normalnych jest tu wiecej i od dawna .ty nie wchodz .warunki stawiaj swojemu partnerowi jak takowy istniał .nie masz takiej sytuacji i robisz popeline na forum .nudzi ci sie ? .zawsze w Dani jak ktos potrzebuje pomocy to ja dostaje z roznych instytucji dziwne ze ty nie mozesz jej dostac .masz rozdwojenie jazni czy co ?uporzadkuj sie kobieto.

--- Koniec cytatu ---

Polecam lekture regulaminu forum, zwlaszcza § 3.

jens:

--- Cytat: aisak w 02 Mar 2012, 23:30:55 --- Dziekuje Ci za to, ze kolejny raz pisze, nie uwazam, ze jestem swieta, wrecz przeciwnie. Ale poprosilam o pomoc, konkretna. Po to istnieje to forum, czy nie, jesli Ci przeszkadza moja osoba, nie wchodz, nie sledz, nie komentuj. Ale widze, ze jednak chec dokopania, anonimowego , zawsze bedzie przewazac w wiekszosci naszych rodakow. Czujesz sie lepiej ? To super , dzieki:)

--- Koniec cytatu ---
to aisiak probuje stawiac warunki ze ma ktos nie wchodzic,nie sledzic ,wiec ja  dałem jej kontre .forum tak jest po to by pomagac ale NAPRAWDE TYM KTORZY TEJ POMOCY POTRZEBUJA,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej