Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (71/89) > >>

jens:

--- Cytat: Jomir w 03 Mar 2012, 00:15:16 ---Polecam lekture regulaminu forum, zwlaszcza § 3.

--- Koniec cytatu ---
ONA SAMA DAJE RADY ZEBY NIE WCHODZIC NA FORUM I NIE SLEDZIC . ::)

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 00:04:41 ---nas normalnych jest tu wiecej i od dawna .ty nie wchodz .warunki stawiaj swojemu partnerowi jak takowy istniał .nie masz takiej sytuacji i robisz popeline na forum .nudzi ci sie ? .zawsze w Dani jak ktos potrzebuje pomocy to ja dostaje z roznych instytucji dziwne ze ty nie mozesz jej dostac .masz rozdwojenie jazni czy co ?uporzadkuj sie kobieto.

--- Koniec cytatu ---

Masz rację  ‘’NORMALNYCH ‘’ czyli rozwodnicy ,których żona wywaliła na zbity pysk,
alkoholicy ,którzy w amoku alkoholowym coś bredzą ,niektórzy z tych  ‘’normalnych ‘’ mają kochankę w dk i żonę w pl.,oraz ci ‘’normalni ‘’którym molestowanie dziecka się podoba ,albo tacy jak ty i Hildzia starzy frustraci ,którzy anonimowo wpadają na wątki aby zatruć innym życie ...w końcu płacisz za internet to możesz ,prawda ?

Ot cała drużyna ‘’ NORMALNYCH ‘’ ...

jens:

--- Cytat: aisak w 03 Mar 2012, 00:13:23 --- "Zawsze", "ktos",  " z roznych"... a co to za ogolniki?? Podaj konkretnie, to ja konkretnie odpowiem, co i gdzie i dlaczego mi odpowiedziano odmownie?. Kojarzysz-jestem tu dopabuse 8 miesiecy, nie mialam stalej pracy tylko vikariat.. A rozkazy?? Wlasnej zonie,(jesli takowa istnieje), jesli pozwoli:). Poza tym zapominasz, jestes w Danii a tu nawet "nienormalnym", jak raczyles mnie okreslic w sposob mile zakamuflowany, nalezy sie szacunek a przynajmniej pozostawienie ich w swietym spokoju, jesli nic konstruktywnego nie potrafisz doradzic.

--- Koniec cytatu ---
SIEDZISZ ,NARZEKASZ ,BIADOLISZ A JUZ CORAZ WIECEJ LUDZI SIE POZNAJE NA TOBIE.siedzisz klikasz ,madrzysz sie .jak facet moze wytrzymac z taka kobieta?klikasz tylko  i nic wiecej .ja bym cie z doplata nie chciał .pisze powaznie .tu ci zle tam cie nie chca  co jest zastanow sie najpierw nad soba.nikt ci nie chce w urzedach pomoc dziwne troche no NIE? ,CZY BYŁAS NA URLOPIE Z MAŁA CZARNA.BO CIEBIE I JEJ NIOE BYŁO W TYM SAMYM CZASIE .to tez dobre no nie ::)

jens:

--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 00:21:37 ---Masz rację  ‘’NORMALNYCH ‘’ czyli rozwodnicy ,których żona wywaliła na zbity pysk,
alkoholicy ,którzy w amoku alkoholowym coś bredzą ,niektórzy z tych  ‘’normalnych ‘’ mają kochankę w dk i żonę w pl.,oraz ci ‘’normalni ‘’którym molestowanie dziecka się podoba ,albo tacy jak ty i Hildzia starzy frustraci ,którzy anonimowo wpadają na wątki aby zatruć innym życie ...w końcu płacisz za internet to możesz ,prawda ?

Ot cała drużyna ‘’ NORMALNYCH ‘’ ...

--- Koniec cytatu ---
nie widze cie w tym szeregu ,przykro mi. naprawde. ::)

jens:
o a teraz aisiak nie ma a jest mała czarna  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej