Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (75/89) > >>

seba08:
Lukashero w skrocie to tak było jak by arab z katolikiem rozmawiali , jeden wie że drugi wierzy w bajki a ten drugi jest go w stanie zabic za to ze jego bajki sa prawdziwe ...czyli mała wojna uliczna ;)

Jomir:

--- Cytat: lukashero w 03 Mar 2012, 11:17:44 ---a to sie porobilo :D
ktos moze strescic ostatnie 15 podstron? ;D

--- Koniec cytatu ---
Krotko mowiac: Ty jestes gupi, a wlasnie, ze nie bo Ty :) a bo nie , bo Ty bardziej :)

jens:

--- Cytat: Idris w 03 Mar 2012, 10:43:00 ---Coz w tym fajnego i czego to niby dowodzi? Popatrz teraz jestem dostepna a Ty nie, i co teraz?

--- Koniec cytatu ---
ja to nie ty piszesz z tego samego kompa co aisak czyli kasia ? ::)

seba08:
Podziwiam wytrwałość Jensa ;D ;D ;D

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 11:26:25 ---masz doswiadczenie w trojkatach?bo my nie i szanujemy swoje rodziny .my jak idzie zauwazyc nie kasowalismy swoich kat na poloniinfo ,w przeciwienstwie do ciebie .faktycznie jak sie rodziłas walnieto cie w łeb ,a nie dano klapsa w pupe ,bo u ciebie ciezko było odroznic twarz od pupy.stara to ty moze jestes .,jestes jak troll internetowy ,karmisz sie jak intruz ,zal mi ciebie  :o ::) ::) ::)

--- Koniec cytatu ---

NIE niestety nie mam doświadczenia,ale ty widzę że masz...czytam i myślę...żona...Hildzia...biedny Jens...
...ile to jest osób?  ;D

Klaps w pupę ?Wooow brzmi bardzo seksownie ! Widzę że stary kogut z ciebie ,ale jary !  ;D 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej