Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (74/89) > >>

MalaCzarna:
Biedny Jensuniu, kochany nie denerwuj się, proszę !
Ja sercem do ciebie ,troszczę się i martwię o starszego pana i jego ulubienicę i taka mi zapłata  ?  :o

Idris:

--- Cytat: jens w 02 Mar 2012, 23:59:13 ---fajne jak aisak dostepna to irdys nie .to dobre ;D

--- Koniec cytatu ---
Coz w tym fajnego i czego to niby dowodzi? Popatrz teraz jestem dostepna a Ty nie, i co teraz?

seba08:
Co tu jest grane ? Ludzie taka pogoda dzisiaj wiosenna , zamiast pisac bzdury w tym wątku to może tak na spacer .Dzisiaj i jutro mamy w koncu Dni Duńczyka -czyli dwa dni po wyplacie każdy każdemu mówi "HAJ" i szeroko sie uśmiecha w długiej kolejce w sklepie  :). Za tydzień juz takiej okazji nie znajdziecie ,mozna byc wysmarowanym pastą do butów na twarzy i nikt nie zauważy .Jak która panna komplementu potrzebuje to tez dzis i jutro od no stress narodu go być moze dostanie .Radze nie zwlekac ,bo wieczorem to juz pijane imprezy w zamknietych kilkuosobowych minikomunach ze skrzynkami piwa i winem z marketu .Miłego weekendu wszystkim życzę ;)

lukashero:
a to sie porobilo :D
ktos moze strescic ostatnie 15 podstron? ;D

jens:

--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 01:01:40 ---Biedny Jensuniu, kochany nie denerwuj się, proszę !
Ja sercem do ciebie ,troszczę się i martwię o starszego pana i jego ulubienicę i taka mi zapłata  ?  :o

--- Koniec cytatu ---
masz doswiadczenie w trojkatach?bo my nie i szanujemy swoje rodziny .my jak idzie zauwazyc nie kasowalismy swoich kat na poloniinfo ,w przeciwienstwie do ciebie .faktycznie jak sie rodziłas walnieto cie w łeb ,a nie dano klapsa w pupe ,bo u ciebie ciezko było odroznic twarz od pupy.stara to ty moze jestes .,jestes jak troll internetowy ,karmisz sie jak intruz ,zal mi ciebie  :o ::) ::) ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej