Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (78/89) > >>

MalaCzarna:
Wcale cię nie atakuję  ;), a wręcz przeciwnie bardzo cię lubię za specyficzny humor. ;)

ŻYCZĘ MIŁEGO WEEKENDU   8)
I WSPANIAŁEGO WYPOCZYNKU :D

p.s.Mam nadzieję,że spodobały ci się  filmiki /linki,które ci przesłałam .

Solvej:
Ja pierdziuuu, ale zenada, kaszana, papis   ::) i do tego przescieradlo u kazdego, wstyd!  ::)
Moze ktos tu wreszcie posprzata?

jens:

--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 11:38:18 ---NIE niestety nie mam doświadczenia,ale ty widzę że masz...czytam i myślę...żona...Hildzia...biedny Jens...
...ile to jest osób?  ;D

Klaps w pupę ?Wooow brzmi bardzo seksownie ! Widzę że stary kogut z ciebie ,ale jary !  ;D 8)

--- Koniec cytatu ---
kobieto co ty palisz ,co ty jesz ,albo zmien lekarza ,ten cie naprawde oszukuje .stare przysłowie ,,MAŁYM LUDZIOM SERCE W G....E SIE MACZA .,,SAM TWOJ NICK MOWI ZA CIEBIE .NIE ja takowych doswiadczen nie mam to ty hildzie wiazesz z moja rodzina .jestes chora na umysle .co nie jeden na forum ci dosrywa a ty mowisz ze ci deszcz pada , zal mi ciebie .jak moje dzieci by miały tak swirnieta matke wstydzilbym sie a co dopabuse miec taka zonae .byc moze nie masz duzego pola popisu w domu ,i tu na forum probujesz porzadzic . ::) ::) ::) ;D :)

lukashero:
jens,jak boga kocham,zylka pierdzaca ci peknie tak sie nadymasz.nie widziales nigdy kobiety a odnosisz sie do tego jak wyglada.nie szkoda ci czasu?co i jak pisze to juz zupelnie inna bajka

Solvej:
Lukashero, ale nie czytales wszystkich stronic, przyznaj sie ? :P ;))))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej