Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
seba08:
żyłka pierdząca jensowi pękła to znaczy że co zrobił :) :) klawiatura sprawna u mnie? qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm :)działa to super ,moge pisać farmazony w ruskim taśmowcu
seba08:
Co to jest "zahlastana fifulka" ? :)
lukashero:
--- Cytat: Solvej w 03 Mar 2012, 17:03:13 ---Lukashero, ale nie czytales wszystkich stronic, przyznaj sie ? :P ;))))
--- Koniec cytatu ---
przyznaje sie bez bicia ze nie czytalem.az tak duzo czasu to nie mam :D
vordingborg:
Seba a wiesz kto był protoplastą Batmana - //www.youtube.com/watch?v=cnaXUYXJibA tyle że jak to w czeskim filmie bywa akcja zaczyna się dopabuse gdzieś w połowie ;)
To tak abstrahując od tematu głównego
jens:
--- Cytat: lukashero w 03 Mar 2012, 16:16:10 ---jens,jak boga kocham,zylka pierdzaca ci peknie tak sie nadymasz.nie widziales nigdy kobiety a odnosisz sie do tego jak wyglada.nie szkoda ci czasu?co i jak pisze to juz zupelnie inna bajka
--- Koniec cytatu ---
jak kobieta jej musi byc na wierzchu ::).dopisuje mi jakies kobiety .ja jej faceta nie dopisuje .jej rodziny nie ruszam .faktycznie głodnemu chleb na mysli.powinna udac sie do sklepu z akcesoriami /moze jakis wacus?/ :-\ ::) a jeszcze pomysl nie widziała mnie i mojej zony ,hildzi i takie numery? przeszła sama siebie pozdrowionka i udanego weekendu ,oczywiscie dla Ciebie.bo na nia to juz mi rece opadaja,na litosc
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej