Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (81/89) > >>

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 16:05:01 ---kobieto co ty palisz ,co ty jesz ,albo zmien lekarza ,ten cie naprawde oszukuje .stare przysłowie ,,MAŁYM LUDZIOM SERCE W G....E SIE MACZA .,,SAM TWOJ NICK MOWI ZA CIEBIE .NIE ja takowych doswiadczen nie mam to ty hildzie wiazesz z moja rodzina .jestes chora na umysle .co nie jeden na forum ci dosrywa a ty mowisz ze ci deszcz pada , zal mi ciebie .jak moje dzieci by miały tak swirnieta matke wstydzilbym sie a co dopabuse miec taka zonae .byc moze nie masz duzego pola popisu w domu ,i tu na forum probujesz porzadzic . ::) ::) ::) ;D :)

--- Koniec cytatu ---

Ach Jensuś ,złość piękności szkodzi !  ;) :'(
Czy ja Hildzię wiąże z twoją rodziną  ? Absolutnie nie ! To ona sama mąci twoje życie .A ja ratuję cię przed tym babsztylem !  Doceń moją ofiarność !

p.s. JENS nie zrobiłam niczego czego byś ty już wcześniej nie zrobił przeciwko innym na tym forum,dlaczego więc tobie wolno a mnie nie ? ;) :D
Płacę tak samo za internet jak ty , no to i pozwalam sobie tak jak ty ! :) Jest równouprawnienie,tak czy nie? ;D :P

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 16:05:01 --- hildzie  . ::) ::) ::) ;D :)

--- Koniec cytatu ---

Napisałeś o Hildegardzie ,zdrobniale HILDZIA ? O obcej,całkiem obojętnej ci osobie ?

I  tu cię mam !!!

Jomir:

--- Cytat: seba08 w 03 Mar 2012, 18:05:35 ---Co to jest "zahlastana fifulka" ? :)

--- Koniec cytatu ---
Dzieki, super. Usmialam sie setnie, cokolwiek to znaczy :)

Jomir:

--- Cytat: aisak w 03 Mar 2012, 20:40:18 --- Hmmmmm, naprawde nie spodziewalam sie, ze taka awanture wywolam moim tematem.... Nie wiem, dobrze, zle. Oby  komus tez sie to przydalo:)

--- Koniec cytatu ---
Aisek, mam nadzieje, ze nie sprawilam Ci przykrosci. Bo wyrazilam sie nieprecyzyjnie.
Moje podsumowanie dotyczylo dyskusji Malej Czarnej z Jensem.

Jomir:

--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 21:42:57 ---Napisałeś o Hildegardzie ,zdrobniale HILDZIA ? O obcej,całkiem obojętnej ci osobie ?

I  tu cię mam !!!

--- Koniec cytatu ---

Napisalas co mysli kogut. Kura natomiast mysli: dobra, jeszcze tylko jedno kolko, zeby sasiadki nie plotkowaly i mu sie oddam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej