Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (82/89) > >>

seba08:
Pewien polski filozof którego kiedys poznałem (był seksoholikiem i kobieciażem )powiedział mi że kobieta to nawet niekiedy niewie a juz siedzi  :) myslę że kury tymbardziej ;) się to dotyczy

MalaCzarna:

--- Cytat: Jomir w 03 Mar 2012, 22:14:03 ---Napisalas co mysli kogut. Kura natomiast mysli: dobra, jeszcze tylko jedno kolko, zeby sasiadki nie plotkowaly i mu sie oddam :)

--- Koniec cytatu ---

hahahahaha dobre , nie znałam tego ,naprawdę dobre !!!  :D Nie wiedziałam Jomir,że potrafisz też zartować. :)
Z tymi relacjami pomiędzy kogutami i kurami nigdy nie wiadomo czy to dla jaj czy na serio!  ;D ;) ;)

MalaCzarna:

--- Cytat: seba08 w 03 Mar 2012, 22:17:13 ---Pewien polski filozof którego kiedys poznałem (był seksoholikiem i kobieciażem )powiedział mi że kobieta to nawet niekiedy niewie a juz siedzi  :) myslę że kury tymbardziej ;) się to dotyczy

--- Koniec cytatu ---

KOGUT seksoholik i kobieciarz ??? ufff...
 A kura nie wie kiedy siedzi ...doprecyzuj z tym siedzeniem kury bo nie jarzę o co chodzi.  :o

seba08:

--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 22:29:16 ---KOGUT seksoholik i kobieciarz ??? ufff...
 A kura nie wie kiedy siedzi ...doprecyzuj z tym siedzeniem kury bo nie jarzę o co chodzi.  :o

--- Koniec cytatu ---
Jak zaczniesz sie kiedys spotykać z osobnikiem płci przeciwnej to sie nauczysz

MalaCzarna:

--- Cytat: seba08 w 03 Mar 2012, 22:32:25 --- Jak zaczniesz sie kiedys spotykać z osobnikiem płci przeciwnej to sie nauczysz

--- Koniec cytatu ---

Mama mi nie pozwoli. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej