Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (84/89) > >>

MalaCzarna:

--- Cytat: greg1969 w 03 Mar 2012, 22:33:34 ---Jak kobieta już siedzi to kura tymbardziej - pewne. Słyszałem kiedyś anegdotkę: dlaczego kobieta nie chodzi po podwórzu i nie dziobie jak kura? Bo kobieta ma o jeden zwój mózgowy więcej  ;D.
Zaraz grono feministek mnie zagryzie na śmierć  :D :D.

--- Koniec cytatu ---

Grzesiu ale ja ciągle nie rozumiem związku starego koguta seksoholika i kobieciarza (w/g seby) z siedzącą kurą.
A w/g Jomir ta kura tylko dla niepoznaki przed sąsiadkami  ucieka a potem i tak mu się oddaje.

To nie pasuje razem...

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 22:38:47 ---ja adwokata nie potrzebuje .zebys mnie broniła .a jak rownouprawnienia to bedziecie tez pracowac do 67 roku zycia.ok

--- Koniec cytatu ---

A muszę cię bronić przed kurami nie z twojego podwórka.

jens:

--- Cytat: aisak w 03 Mar 2012, 20:40:18 --- Hmmmmm, naprawde nie spodziewalam sie, ze taka awanture wywolam moim tematem.... Nie wiem, dobrze, zle. Oby  komus tez sie to przydalo:)

--- Koniec cytatu ---
sorki ale i w urzedach nie chca za bardzo z toba rozmawiac i ci pomoc ,czyli cos w tym jest .moze twarzowe? :P

seba08:

--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 22:39:20 ---Grzesiu ale ja ciągle nie rozumiem związku starego koguta seksoholika i kobieciarza (w/g seby) z siedzącą kurą.
A w/g Jomir ta kura tylko dla niepoznaki przed sąsiadkami  ucieka a potem i tak mu się oddaje.

To nie pasuje razem...

--- Koniec cytatu ---
oj Ty grzesiowa  :Djak by mój znajomy taką kure jak ty dorwał to by następną kreske w kalendarzyku zakreślił na czerwono by Cie pewnie usadził paroma ruchami po wentylkach  ;D ;D

MalaCzarna:
Aisak napisała
Hmmmmm, naprawde nie spodziewalam sie, ze taka awanture wywolam moim tematem.... Nie wiem, dobrze, zle. Oby  komus tez sie to przydalo:)

Ależ oczywiście,że pomogłaś  !!! Dzięki tobie nie będzie ogłoszenia Jensa Polska partnerka wyrzuciła mnie z domu
ufff ...ta obca kura do naszego Jensa już nie podejdzie . Jens zrozumiał ,że ma siedzieć w swoim kurniku!  ;) :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej