Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
MalaCzarna:
--- Cytat: greg1969 w 03 Mar 2012, 22:33:34 ---Jak kobieta już siedzi to kura tymbardziej - pewne. Słyszałem kiedyś anegdotkę: dlaczego kobieta nie chodzi po podwórzu i nie dziobie jak kura? Bo kobieta ma o jeden zwój mózgowy więcej ;D.
Zaraz grono feministek mnie zagryzie na śmierć :D :D.
--- Koniec cytatu ---
Grzesiu ale ja ciągle nie rozumiem związku starego koguta seksoholika i kobieciarza (w/g seby) z siedzącą kurą.
A w/g Jomir ta kura tylko dla niepoznaki przed sąsiadkami ucieka a potem i tak mu się oddaje.
To nie pasuje razem...
MalaCzarna:
--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 22:38:47 ---ja adwokata nie potrzebuje .zebys mnie broniła .a jak rownouprawnienia to bedziecie tez pracowac do 67 roku zycia.ok
--- Koniec cytatu ---
A muszę cię bronić przed kurami nie z twojego podwórka.
jens:
--- Cytat: aisak w 03 Mar 2012, 20:40:18 --- Hmmmmm, naprawde nie spodziewalam sie, ze taka awanture wywolam moim tematem.... Nie wiem, dobrze, zle. Oby komus tez sie to przydalo:)
--- Koniec cytatu ---
sorki ale i w urzedach nie chca za bardzo z toba rozmawiac i ci pomoc ,czyli cos w tym jest .moze twarzowe? :P
seba08:
--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 22:39:20 ---Grzesiu ale ja ciągle nie rozumiem związku starego koguta seksoholika i kobieciarza (w/g seby) z siedzącą kurą.
A w/g Jomir ta kura tylko dla niepoznaki przed sąsiadkami ucieka a potem i tak mu się oddaje.
To nie pasuje razem...
--- Koniec cytatu ---
oj Ty grzesiowa :Djak by mój znajomy taką kure jak ty dorwał to by następną kreske w kalendarzyku zakreślił na czerwono by Cie pewnie usadził paroma ruchami po wentylkach ;D ;D
MalaCzarna:
Aisak napisała
Hmmmmm, naprawde nie spodziewalam sie, ze taka awanture wywolam moim tematem.... Nie wiem, dobrze, zle. Oby komus tez sie to przydalo:)
Ależ oczywiście,że pomogłaś !!! Dzięki tobie nie będzie ogłoszenia Jensa Polska partnerka wyrzuciła mnie z domu
ufff ...ta obca kura do naszego Jensa już nie podejdzie . Jens zrozumiał ,że ma siedzieć w swoim kurniku! ;) :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej