Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (83/89) > >>

greg1969:

--- Cytat: seba08 w 03 Mar 2012, 22:17:13 ---........powiedział mi że kobieta to nawet niekiedy niewie a juz siedzi  :) myslę że kury tymbardziej ;) się to dotyczy

--- Koniec cytatu ---

Jak kobieta już siedzi to kura tymbardziej - pewne. Słyszałem kiedyś anegdotkę: dlaczego kobieta nie chodzi po podwórzu i nie dziobie jak kura? Bo kobieta ma o jeden zwój mózgowy więcej  ;D.
Zaraz grono feministek mnie zagryzie na śmierć  :D :D.

seba08:

--- Cytat: Jomir w 03 Mar 2012, 22:10:05 ---Dzieki, super. Usmialam sie setnie, cokolwiek to znaczy :)

--- Koniec cytatu ---
kliknij na zdjecie pod tym pytaniem ,jest wiecej śmiechu :) ..aha to jest na stronie 27 ;D ;D

aisak:

--- Cytat: Jomir w 03 Mar 2012, 22:12:00 ---Aisek, mam nadzieje, ze nie sprawilam Ci przykrosci. Bo wyrazilam sie nieprecyzyjnie.
Moje podsumowanie dotyczylo dyskusji Malej Czarnej z Jensem.

--- Koniec cytatu ---
Nie, nie:) To tak ogolnie, moje wrazenie.... calosci forum. Mnie bardzo pomoglo i caly czas pomaga. Nie przeszkadzaja mi "dygresje" nie zwiazane z tematem, bo sama jestem gadula i lubie jak slowa plyna, bo "Polacy nie gesi i swoj jezyk maja...":). Ale czy komus, kto bedzie w podobnej sytuacji, rowniez pomoze??

seba08:
Greq jak miło Cie widzieć ,co Ty na marsie byłeś  ??? :)

jens:

--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 21:39:06 ---Ach Jensuś ,złość piękności szkodzi !  ;) :'(
Czy ja Hildzię wiąże z twoją rodziną  ? Absolutnie nie ! To ona sama mąci twoje życie .A ja ratuję cię przed tym babsztylem !  Doceń moją ofiarność !

p.s. JENS nie zrobiłam niczego czego byś ty już wcześniej nie zrobił przeciwko innym na tym forum,dlaczego więc tobie wolno a mnie nie ? ;) :D
Płacę tak samo za internet jak ty , no to i pozwalam sobie tak jak ty ! :) Jest równouprawnienie,tak czy nie? ;D :P

--- Koniec cytatu ---
ja adwokata nie potrzebuje .zebys mnie broniła .a jak rownouprawnienia to bedziecie tez pracowac do 67 roku zycia.ok

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej