Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (12/89) > >>

inna:
aisak- wiesz nie wiem na jakiej podstawie ona mogla argumentowac ze kryzys i  Ci nie pomoga. Oni maja tzw. retningslinier (reguly/prawo) jak i kiedy moga i musza pomoc. Nie wiem czy ona ci dala to na pismie. Jezeli to masz na pismie to zawsze i zazwyczaj sie mozna odwolac.
Ja mieszkam zbyt daleko aby pomoc. Ale zawsze pamietaj moge Ci pomoc w tlumaczeniu.

aisak:

--- Cytat: inna w 02 Lut 2012, 20:18:18 ---aisak- wiesz nie wiem na jakiej podstawie ona mogla argumentowac ze kryzys i  Ci nie pomoga. Oni maja tzw. retningslinier (reguly/prawo) jak i kiedy moga i musza pomoc. Nie wiem czy ona ci dala to na pismie. Jezeli to masz na pismie to zawsze i zazwyczaj sie mozna odwolac.
Ja mieszkam zbyt daleko aby pomoc. Ale zawsze pamietaj moge Ci pomoc w tlumaczeniu.

--- Koniec cytatu ---

Powtarzala tylko jak katarynka, twardo: nie damy ci mieszkania, musisz sama sie o to zatroszczyc. Ale fakt faktem, nie dostalam niczego na pismie.  Dziekuje za sugestie, pojde tam znowu w poniedzialek, bo mam dzien wolny i poprosze o uzasadnienie decyzji odmownej na pismie.
 Dzieki, Wasze rady sa naprawde nieocenione:)
Ps. INNA  masz moze link do strony na temat retningslinier dotyczacych sytuacji, w ktorych gmina przyznaje mieszkania?
 Dziekuje serdecznie:)

Solvej:
Aisak w komunie po prostu Cie zbyli cwaniaki,z nadzieja, ze więcej nie wrócisz, ale Ty się nie poddasz i pójdziesz tam jeszcze raz. Chodzby to bylyby tylko bony na jedzenie, to tez duzo ...
Skoro z Jomir jesteś umówiona na jutro, to na pewno coś poradzi :)
Badz dobrej myśli.

inna:
asiak nie mam. Wiesz i zawyczaj sa to retningslinier wewnetrzne /sociallovgivning. Kurcze nie wiem jak Ci to wytlumaczyc. Sa to tzw. prawa ktorego oni muszw sie trzymac isc pod jego regula. Ona nie ma prawa sie tlumaczyc ze kryzys. To nie jest wytlumaczenie. Ona Cie poprostu oszukala. Musisz miec to miec na pismie.
solvaj ma racjie pozbyla sie ciebie z mysla ze nie wrocisz. 

aisak:

--- Cytat: inna w 02 Lut 2012, 20:58:48 ---asiak nie mam. Wiesz i zawyczaj sa to retningslinier wewnetrzne /sociallovgivning. Kurcze nie wiem jak Ci to wytlumaczyc. Sa to tzw. prawa ktorego oni muszw sie trzymac isc pod jego regula. Ona nie ma prawa sie tlumaczyc ze kryzys. To nie jest wytlumaczenie. Ona Cie poprostu oszukala. Musisz miec to miec na pismie.
solvaj ma racjie pozbyla sie ciebie z mysla ze nie wrocisz.

--- Koniec cytatu ---

Nie no spoko, jarze co sie do mnie mowi:). Ok rozumiem, ze kobiet ma nakaz odgorny pozbywania sie takich jak ja:). Ale dzieki Wam Kochani, nie pozbedzie sie mnie tak latwo:)!!! Dziekii!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej