Ogólne > Rodzina ...
SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)
Juta:
Proponuje chwile przerwy, bo widze, ze sporo osob nie doroslo do rozmow o seksie. Watek zostanie znow otwarty pozniej.
Aha, jakby ktos sie zdziwil co sie stalo, to informuje, ze usunelam przed chwila kilka postow, ktore rozkrecaly nowa ostra klotnie.
tarzan:
Ja uwielbiam erotyczne zabawki i na szczęście lubi je również moja dziewczyna - jej ulubione to kulki gejszy. Przyznam się jednak, że lubię też od czasu do czasu pobawić się w sex kamerki - jest to fajna odskocznia i świetny relaks.
1941:
--- Cytat: tarzan w 13 Mar 2013, 19:52:55 ---Ja uwielbiam erotyczne zabawki i na szczęście lubi je również moja dziewczyna - jej ulubione to kulki gejszy. Przyznam się jednak, że lubię też od czasu do czasu pobawić się w sex kamerki - jest to fajna odskocznia i świetny relaks.
--- Koniec cytatu ---
To znaczy, mozna poogladac Ciebie z partnerka na kamerce? Namiarki poprosze. Chetnie popatrze na sesje z kulkami.
piotrekviborg:
zabawki erotyczne to śliski temat, a szczególnie w zestawieniu z żelem ;D
tarzan:
--- Cytat: 1941 w 13 Mar 2013, 20:09:53 ---To znaczy, mozna poogladac Ciebie z partnerka na kamerce? Namiarki poprosze. Chetnie popatrze na sesje z kulkami.
--- Koniec cytatu ---
Ano można można od czasu do czasu w zakładce Live Cams
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej