Ogólne > Rodzina ...
Podróż w ciąży
mebius:
Witam.
Chcialam cie ostrzec przed wyjazdem. Jezeli urodzisz w Polsce to pamietaj ze potem w Danii musisz starac sie o pozwolenie dla dziecka w urzedzie na Borups Alle. Dopabuse potem cpr i inne sprawy. Ostrzegam bo sama przez to przeszlam.
czerwiec99:
A nie lepiej tutaj wszystko kupic? Jezeli chcesz jechac specjalnie po wyprawke dla dziecka, to chyba nie wyniesie Cie to taniej. Podroz do Polski tez kosztuje. Ja wyprawke kupowalam w zeszlym roku w Danii. Ceny rzeczy potrzebnych dla dziecka byly bardzo przyzwoite, szczegolnie , ze jest mnostwo promocji :)
Jomir:
Ze nie wspomne o jakosci :)
Solvej:
Wlasnie, nie wiem co tam moze byc tanszego w Polsce? Chyba tylko wozki i foteliki samochodowe. Ubrania lepszej marki sa drozsze od tutejszych , chociaz wciaz nie dorownuja jakoscia takiej najprostrzej firmie np. Name It.
Lozeczko mam w dobrym stanie, jakby co. i wiele innych rzeczy... ;)
Jomir:
Taaaa... tylko jakie te wozki?
A co do fotelika, jak sie dobrze po necie rozejrzy, albo pilnuje promocji to tez mozna kupc tu taniej.
Poza tym kwestia serwisu. Jak Ci sie cos zepsuje, to nie dosc, ze z usmiechem na twarzy reklamacje przyjma, to jeszcze na czas naprawy sprzet zastepczy dadza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej