Ogólne > Rodzina ...

koniec macierzyńskiego...

<< < (6/11) > >>

Idris:
Mala Cz nie twierdze, ze nie masz racji. Ale..
Ja nie znam autorki nie mialam ani czasu ani ochoty ani tez potrzeby analizowac jej wczesniejszych wypowiedzi. Tutaj natomiast widze proste pytanie czy jest mozliwosc a jesli tak to co w zwiazku z tym. I w odpowiedzi na to pytanie dziewczyna uslyszala, ze zebrze, uczy dzieci zebrania, jest samotna matka :o itd. Przepraszam ale to naprawde wyglada tak, ze nie mozesz zadac prostego pytania by zaraz ktos Cie nie obrzucil blotem.

ladyman:

--- Cytat: MalaCzarna w 04 Cze 2012, 22:56:25 ---Mokka świetne rozwiązanie dla was.

Chętnie zaopiekujemy się dziećmi w zamian za wynajem pokoju.

--- Koniec cytatu ---

Z teorii spiskowych.

Zdesperowane małżeństwo  nie mogace posiadac wlasnego, ani adoptowanego dziecka, z uwagi na przyjmowanie leków (choroba psychiczna).
Postanawia wyjechac za granice aby "zaopiekować" sie malutkim dzieckiem.
Po uplywie roku dziecko przepada wraz z "nowymi" rodzicami, nieswiadome prawdziwych, prawnych opiekonow...
i zyli dlugo ... moze nawet szczesliwie...   

;) ;)

Oczywiscie bajeczka nie ma nic wspolnego z ogloszeniem.

sopocianka:
Ja nikogo nie atakuje czy obrazam...
Pisze jak jest.
Jak można myśleć o dziecku, nie mając pracy, siedząc na zasiłku dla bezrobotnych??
Na ci ta dziewczyna teraz liczy?
Jak jej się skończy macierzyński i nie znajdzie pracy, dostanie list ze Statsorvaltning o tym, ze ma opuścić Danię.
Już 3 kobiety w takiej sytuacji poznałam przez ostatni miesiąc!

Ktoś tutaj twierdzi, ze moje idpowiedzi są "Niedpjrzale"
Jakże dojrzała jest autorka tego postu, zachodząc w ciążę nie mając pracy, ani żadnego utrzymania... Żenujące

Jak dla mnie, ona zaszła w ciążę z wyrachowania.
Kończył się zasiłek, to dziecko jej było potrzebne.
Teraz zapewne myśli, ze skoro ma dziecko tutaj urodzone, to dostanie mieszkanie, pieniądze i może nawet lektyke ze sluzacymi...

Każda, która poznałam tak właśnie uważała :D

Do autorki:
Poczekaj na list ze Statsforvaltning :)

MalaCzarna:

--- Cytat: ladyman w 05 Cze 2012, 12:59:37 ---Z teorii spiskowych.

....

Oczywiscie bajeczka nie ma nic wspolnego z ogloszeniem.

--- Koniec cytatu ---

Chłopie jak masz pisać takie głupoty to lepiej żebyś wcale nie pisał !!!

Do DK zjeżdża rocznie setki opiekunek do dzieci z Filipin,krajów rosyjskojęzycznych itd. i nikt z góry nie zakłada porwań ,chorób psychicznych...i co tam jeszcze ci się w głowie przyśniło .
Do Niemiec i Anglii jeżdżą nasze Polki te młode i te starsze i wszyscy są zadowoleni!

Chodzi o pokazanie dziewczynie właściwej drogi życiowej, a ty się w bajdurzenie zabawiasz  ?
Toż Mokka tylko czeka na takie argumenty aby...   

MalaCzarna:
IDRIS  :)
Mala Cz nie twierdze, ze nie masz racji. Ale..
Dziękuję ze się rozumiemy !

Ja nie znam autorki nie mialam ani czasu ani ochoty ani tez potrzeby analizowac jej wczesniejszych wypowiedzi.
A powinnaś ! Wyobraź sobie dwie kobiety obie zadają takie samo pytanie jak zadała Mokka.
Ale Pani nr.1 zapytała bo jest leniwa i zasłania się dzieckiem próbując brzydko powiem oskubać DK, jest pasożytem który zręcznie potrafi manipulować uczuciami innych.
Pani nr.2 zapytała bo ma ciężko chore dziecko,sama robi fizykoterapię od tego zależy przyszłość i rozwój jej dziecka.   
Przypominam pytanie jest to samo !
W sytuacji nr.1 pomagasz nieuczciwej osobie ,powiem nawet pomagasz kraść!
W sytuacji nr.2 pomagasz uczciwej osobie ,którą spotkało nieszczęście życiowe!

Tutaj natomiast widze proste pytanie czy jest mozliwosc a jesli tak to co w zwiazku z tym. I w odpowiedzi na to pytanie dziewczyna uslyszala, ze zebrze, uczy dzieci zebrania, jest samotna matka :o itd. Przepraszam ale to naprawde wyglada tak, ze nie mozesz zadac prostego pytania by zaraz ktos Cie nie obrzucil blotem.

Jeśli nie podoba ci się forma odpowiedzi zgłoś do administratora lub masz przycisk zgłoś do moderatora
więc użyj go i uzasadnij dlaczego uważasz wypowiedź za niewłaściwą !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej