Ogólne > Rodzina ...
miejsce urodzenia Pomocy !!
kubusinski:
podaj mi meila mialem taki sam problem w parafi wysle ci skan dokumentu jaki potrzenujesz wydrukujesz i pojdziesz do parafi .powiesz im ze taki dokument potrzebujesz do paszportu i tyle moj meil jakubplu@wp.pl
mia460:
--- Cytat: kubusinski w 26 Lis 2012, 16:36:47 ---podaj mi meila mialem taki sam problem w parafi wysle ci skan dokumentu jaki potrzenujesz wydrukujesz i pojdziesz do parafi .powiesz im ze taki dokument potrzebujesz do paszportu i tyle moj meil jakubplu@wp.pl
--- Koniec cytatu ---
Wielkie dzieki :-)
moj mail to mia460@wp.pl
Marcin1981:
Witam. Moj problem dotyczy Bekræftelse af fødested. Ostatnio otrzymalem z mojej parafi 2 dokumenty Fødsels-og navneattest i Fødselsattest jest wpisana plec i miejsce rejstracji w ktorej mieszkamy. Porod odbyl sie w innym miescie. Dowiedzialem sie w mojej parafi od Kaplana, ze nie sa oni w stanie wystawic mi 2 dokumentu z miejscem urodzenia dziecka, kazali zwrocic sie do szpitala. Bardzo prosze o odpowiedz tych ktorzy mieli podobny problem w jaki sposob sobie z tym poradzili. Pozdrawiam.
Idris:
Marcin dokument który potrzebujesz jak najbardziej powinna wystawić Ci parafia w której zglaszales dziecko.
Jakoś nie miałam z tym problemu
Marcin1981:
Dostalem dzisiaj skan dokumentu od kolegi z forum kubusinki za ktory po raz kolejny dziekuje. W poniedzialek udam sie po raz kolejny do parafii i pokaze im dokladnie o co mi chodzi. Sprawa wyglada na pewno tak, ze nigdy takiego dokumentu nie wystawiali i nie wiedza, ze cos takiego jest. Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej