dlaczego piszesz polacy,a nie zatrudnieni przez Ciebie fachowcy.wychodzi na to,ze polacy nie maja zielonego pojecia o zastosowaniu nowoczesnych(?) technologii w budownictwie.po co ich w takim razie zatrudnilas,zamiast zdecydowac sie na dunska firme? chcac oszczedzic prawdopodobnie zdecydowalas sie na jakis paterakow bez doswiadczenia i wyksztalcenia(bardzo czesto spotykane w polsce) ale nie musisz uogolniac i rozciagac to na cala nacje.chyba,ze zrobilas to ,zeby zdobyc doswiadczenie w kolejnej dziedzinie i zabierac glos w KAZDYM watku m.in. dotyczacego naprawy samochodow cyt: Taaa.... w Polsce wszystko mozna naprawic... nawet auto z "przetracona geometria"... szkoda slow, widzialam takie cuda jak to sie kupa zlomu zamieniala w "bezwypadkowa nowke"....
podobnie z ksiegowymi(oczywiscie WSZYSCY polscy bez kwalifikacji,natomiast dunscy wykwalifikowani i z doswiadczeniem na wielu plaszczyznach) cyt:Aha... polskich, kreatywnych ksiegowych odradzam. Znam wiele osob, ktore w wyniku kreatywnej ksiegowosci pseudo ksiegowych, maja setki tysiecy podatku do zaplacenia.
Natomiast moge polecic ksiegowa dunska, ktora jest rowniez rewizorem, ktora mowi biegle po angielsku i ma doswiadczenie we wspolpracy z poslkimi przedstawicielstawami duzych firm. nie wspomne o kredytach itd
Hmm... taa... zapewne....
Powiem tak, nie do mnie powinienes miec pretensje, o to, ze paru partaczy, psuje Wam porzadnym rzemieslnikom opinie.
Mi sie tez zdarza slyszec, ze Polacy pija i kradna, choc sama nie pije i nie kradne. Coz, musze to przemilczac. Nie moja wina, ze oprocz porzadnych ludzi, przyjechala tu banda zlodziei i pijakow. Dodam, ze pewnie jak z rzemieslnikami jest pewnie jak ze zlodziejami. Kradna i partacza Ci, ktorzy przyjechali tu tylko na chwile.
W ciagu mojego czteroletniego doswiadczenia jak tlumacz w sadzie i na policji, z pelna odpowiedzialnoscia stwierdzam, ze 95% spraw, to albo kradzieze, albo jazda po pijanemu. Ktos nam wiec wyrabia pewna marke prawda?
Skoro tak uwaznie sledzisz moje wypowiedzi, moglbyc rowniez zauwazyc, ze w pewnym watku, kiedys tam, bardzo serdecznie polecalam polskiego mechanika. Z jego uslug korzystamy zawsze. Moj maz, ufa tylko Robertowi.