Ogólne > Pomoc!

Posiadanie broni gazowej w Danii

<< < (6/14) > >>

cwsm111:
Kazdy kto profesjonalnie szkoli w samoobronie stwierdzi ze najlepsza jest ucieczka.Gaz  w postaci mgiełki nic nie da, więcej krzywdy niz pożytku, to jak dać małpie brzytwę dezodorant a nawet lakier do wlosow skuteczniejszy. W tym kraju i przy tym wietrze głupota. Najlepsze są gazy żelowe i te w strumieniu na które tak bardzo nie oddziałuje wiatr.Wiem ze nielegalne ,ale jeżeli ktos ma się poczuć lepiej i ma to uratować zycie, to czemu nie.

Lepszy jest gwizdek ,lub osobisty alarm napadowy. Mozna tez parę rzeczy podwiesić do kluczyków ,ale to trzeba umieć obsługiwać.

Nie wiem czy istnieja szkoly samoobrony dla kobiet ,ale na przykład krav maga jest w każdym wieszczym mieście.

Gaz marnie wypada na osoby pod wpływem narkotyków.

Jomir:

--- Cytat: cwsm111 w 23 Lis 2015, 16:59:33 ---Kazdy kto profesjonalnie szkoli w samoobronie stwierdzi ze najlepsza jest ucieczka.Gaz  w postaci mgiełki nic nie da, więcej krzywdy niz pożytku, to jak dać małpie brzytwę dezodorant a nawet lakier do wlosow skuteczniejszy. W tym kraju i przy tym wietrze głupota. Najlepsze są gazy żelowe i te w strumieniu na które tak bardzo nie oddziałuje wiatr.Wiem ze nielegalne ,ale jeżeli ktos ma się poczuć lepiej i ma to uratować zycie, to czemu nie.

Lepszy jest gwizdek ,lub osobisty alarm napadowy. Mozna tez parę rzeczy podwiesić do kluczyków ,ale to trzeba umieć obsługiwać.

Nie wiem czy istnieja szkoly samoobrony dla kobiet ,ale na przykład krav maga jest w każdym wieszczym mieście.

Gaz marnie wypada na osoby pod wpływem narkotyków.

--- Koniec cytatu ---

No widzisz czasem sie zgadzamy :)

Malwina Malec:
Alarm napadowy to ciekawa opcja

zaq:
http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/60237636/ ;)

Malwina Malec:
O!I jak tanio.Ciekawe jak głośno to to wyje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej