Ogólne > Hydepark
Marihuana w Danii.
PRZYJACIEL:
masz jens racje za jakis czas bedzie pisał jakie ma wielkie problemy .
Rycerzyk111:
Marihuana to nie narkotyk kolego.Najpierw sie doucz a nie gadasz glupoty...
piotr1:
maryska jeszcze do niedawna byla srodkiem leczniczym, malo tego- nadal jest....prywatne osoby choduja marihuane dla swojej chorej zony lub meza bo jest to srodek poprawiajacy samopoczucie i usmierzajacy bol...malo tego - kampanie przeciw marysce rozpoczely stany zjednoczone zmuszone przez wielkie koncerny medyczne, potem stany wymusily to samo na europie, malo tego- maryski nie da sie przedawkowac- nie pamietam ile, ale trzeba wypalic cala mase maryski zeby zejsc....a i tak wtedy zejdziesz od tlenku wegla-a nie od maryski- tyle ze w papabusesach, czyli w nikotynie jest tego tlenku o wiele wiecej niz w marysce wiec papabusesow trzeba mniej wypalic jednorazowo niz maryski zeby zejsc...malo tego- maryska nie ma srodkow od ktorych mozna sie uzaleznic, tak jak od papabusesow.....hmmm...co by tu jeszcze......w razie pytan i watpliwosci moge udzielic dokladniejszych informacji, a jestem takim madralinskim bo byl z pare miesiecy temu wielgachny artykul na temat maryski w gazecie pt focus i chyba nawet go gdzies mam jeszcze ;) powiem tylko ze wiedzialem tyle ile wszyscy- tzn prawie nic o marysce i myslalem ze moze uzalezniac i takie tam glupoty, ze narkotyk itp.....zmienilem zdanie o 180 stopni po przeczytaniu tego, choc nie zaczalem sobie aplikowac lub chodowac...hhmm.....narazie nie zaczalem.... ;)
solange:
--- Cytat: piotr1 w 18 Wrz 2012, 10:37:38 ---malo tego- maryska nie ma srodkow od ktorych mozna sie uzaleznic, tak jak od papabusesow
--- Koniec cytatu ---
i tu masz racje, tylko polowicznie. marichuana sama w sobie, nie zawiera srodkow uzalezniajacych (dodajmy jeszcze, ze fizycznie. istnieje uzaleznienie psychiczne, a tu uzaleznia praktycznie wszystko). jednak "madrzy" producenci, dodaja do swoich wyrobow, mieszanki chemiczne, ktore maja wlasciwosci uzalezniajace. wiec jesli pragniesz palic sobie "zdrowa maryske" i miec pewnosc, ze Cie nie uzalezni, to musisz ja sobie sam zasadzich i pielegnowac :D
Domnik:
Mnie raz policja złapała na kbh jak paliłem, i nic mi nie zrobili, powiedziałem że jestem turystą, kocham danię itd, jeszcze potem 15min z nimi gadałem :P
W Danii bardzo dużo zależy od tego na kogo trafisz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej