poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Kto zna firme KH Enterprise z AAbenraa?  (Przeczytany 3977 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gosc

• Gość
Kto zna firme KH Enterprise z AAbenraa?
« dnia: 25 Lip 2008, 10:02:33 »
Witam jak w temacie czy ktos wie cos na temat tej firmy?Jakiekolwiek informacje?

Offline mala_z_Aarhus

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +8/-2
  • A friend to all is a friend to none.
Odp: Kto zna firme KH Enterprise z AAbenraa?
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Lip 2008, 10:20:53 »
http://www.anmeld-haandvaerker.dk/vishaandvaerker.php?id=8950&kode=da323yXe

W skrocie:
KH Total Enterprise nazywa sie tez KH Enterprise lub NOH Huseftersyn og Rådgivning. Osoba stojaca za firma jest Han Otto Hymøller. Firma dala sfalszowane faktury za wszystkie materialy budowlane. Niemiecki wlasciciel zatrudnia polskich pracownikow. Caly czas oszukuje, wymysla nagle wydatki, np: jazdy, pobyt, nieoczekiwany wzrost cen materialow budowlanych, co "zmusza"go do naglego znalezienie tanszych materialow, o czym nic nie chce powiedziec itd. Firma nie przestrzega czasu trwania projektu, nie kontroluje swoich pracownikow, nie kontroluje swojej pracy - ogolnie praca nie jest dorasta dunskiej jakosci. Bardzo duzo bledow. Firma nie placi kar za niedokonczenie budowy w terminie, ktore sa nalozone na firme zgodnie z dunskim prawem. 

To jedyne co znalazlam na dunskich stronach.

gosc

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Lip 2008, 11:18:06 »
Co zatem myslec o nich?Czy to opinia jednego niezadowolonego klienta czy tez wielu?
Czy to cos da jesli zadzwonie do 3f zeby sprawdzili kto to jest?

Offline mala_z_Aarhus

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +8/-2
  • A friend to all is a friend to none.
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Lip 2008, 11:28:09 »
To opinia jednego klienta. W linku jest podane jego imie i nazwisko oraz dane kontaktowe.
Nie przeszukiwalam calego portalu, gdyz nie jestem zarejestrowanym uzytkownikiem na anmeld-haandværker.dk

Nie wiem, jakich informacji udziela lub udzieli  3F...

Przyklady stron z polskimi firmami lamiacymi prawo:
http://www.blokade-aalborg.dk/firmaer.html
« Ostatnia zmiana: 25 Lip 2008, 11:40:50 wysłana przez mala_z_Aarhus »

Offline teddy

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
Odp: Kto zna firme KH Enterprise z AAbenraa?-powrot cwaniakow
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Paź 2008, 21:34:38 »
Hej,pracowalem w tej firmie.Jak napisala juz "Mala"jest to firma ktorej nie mozna sklasyfikowac jako "Dunska".Naprawde nie wiadomo o co chodzi .Jesli chodzi o moj przypadek i mojego kolegi ,to probowali nas najpierw namowic na prace na czarno ,bez umowy,ubezpieczenia.Zrezygnowalem,dotarli do mnie jezscze raz i kontrakt przyjechal nawet do domu.Moznw powiedziec O.K. Tak nie jast .Przez 3 tygodnie ktore przepracowalem ,zmienilo sie kilkunastu pracownikow.Mechanizm dzialania podobny,przyjazdzali rozni ludzie bezposrednio na budowe.Kontaktowal sie z nimi niemiecki brygadzista,obiecywal przyjazd szefa z kontraktem i bylo to przeciagane do kilku dni.Ludzie tracili cierpliwosc i wyjezdzali.,nie otrzymujac zaplaty.Ogolnie totalny syf.Bomba wybuchla wczoraj ,dostalismy informacje ze jeden z szefow ukrywajacy sie pod imieniem Peter zostal aresztowany.Okazalo sie ze facet byl scigany do odsiadki wiezienia i przez 6 lat ukrywal sie pod obcym nazwiskiem.Drugi z wspolnikow nazywajacy sie Hymoller wyjechal na wakacje gdzies do Maroka i chyba nie wroci .Z tymi firmami zwiazany jest jezscze jeden gosciu o nazwisku Uffe Lassen z Kopenchagi,majacy firme AS Service lub cos takiego.Dla mnie praca w tych firmach zakonczyla sie .Sa mi winni kase za 2 tyg.Ostrzegam przed tymi nazwiskami.Ja pozostalem z nie rozwiazana umowa o prace,bo zaden z w/w jest nie do osiagniecia.Moze ktos ,mi poradzi co mam robic/czy moze wyrzucic umowe i szukac nowej roboty/?.Pozdrawiam.

[Posted on: 30 Lipiec  2008, 16:50:13]

W nawiazaniu do poprzedniej infirmacji :tego co wsadzili do wiezienia ,oczywiscie siedzi ale jego wspolnik ten ktory byl w Maroku i tu UWAGA zalozyl nowa firme .Szuka pracownikow z Polski poprzez Agencje.Agencja dala mu numer do mnie On oczywiscie nie wiedzial ze zadzwonil do bylego pracownika ktoremu winni sa kase,byl bardzo zdziwiony no i odrazu cala wina obarczyl tego w wiezieniu.Nie wiem jak nazywa sie teraz ta firma ,ale siedzibe ma w Aabenaraa a nazwisko zalozyciela/wejdz na link w odpowiedzi u "Malej  z Aarhus"/ ,uzywa tez imienia Nils.Pisze te informacje ,zeby nastepni rodacy nie zostali oszukani.Moze bedzie inaczej dzialal /ale ja juz na zimne dmucham/.

poloniainfo.dk

Odp: Kto zna firme KH Enterprise z AAbenraa?-powrot cwaniakow
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Paź 2008, 21:34:38 »

Plaza FYN - kto?

Zaczęty przez mikmi03Dział Dania i o Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 7325
Ostatnia wiadomość 24 Lip 2014, 12:51:44
wysłana przez mikmi03
Dania czy Polska, kto zbankrutuje pierwszy

Zaczęty przez dania_dDział Hydepark

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 29840
Ostatnia wiadomość 21 Sie 2019, 10:51:37
wysłana przez kpio47
szukam kogos kto dojezdza do pracy z Hobro lub okolic do Skive

Zaczęty przez kumcokDział Århus, Aalborg ...

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 8424
Ostatnia wiadomość 26 Cze 2012, 20:51:31
wysłana przez kumcok
Czy ktoś robił zakupy w e'L'Eclerc???

Zaczęty przez liliaDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 7413
Ostatnia wiadomość 12 Lut 2009, 18:52:22
wysłana przez anha
czy jest ktos kto ma czasowe pozwolenie na samochod

Zaczęty przez ciachoDział Pomoc!