Ogólne > Rodzina ...

Co na drugie śniadanie do przedszkola?

<< < (31/38) > >>

Reksio:
@ae@ co tu komentować? Nie rozumiem twojego toku myślenia, poprosiłam mojego faceta żeby przeczytał wątek i stwierdził czy ja kogoś do czegoś zmuszam? Nie, po prostu piszę jakie jest moje zdanie i kontrargumenty. D y s k u s j a.

Reksio:
Aha, i nigdzie też nie napisałam że badania zapobiegają chorobie tylko że potrafią ją wykryć we wczesnym, nieobjawowym stanie. Poparłam to dwoma przykładami z autopsji - a jak ty lub inni to interpretują to nie moja sprawa  :)

ayme:
WROCLOVE :-* :-*
ale nie jestem zawzieta lubie wszystkie narody  8)
"dziad swoje czort swoje "-tyle na temat tego sporu ,na temat badan.
Pewnie ze trzeba sie badac i kazdy dunczyk ktory chociaz troche szkol liznal Wam to powie , mimo ze tutaj narod wielce nieprofilaktyczny -pisze to ja weteran  pracujacy w ichniejszej ochronie zdrowia ladnych pare lat.Kazda rozsadniejsza dunka w pracy(pielegniarka)wie ze tutaj nic nie osiagniesz jak bedziesz "alt for flink hos lægen",umieja sie wyklocic o badania, laza na mammografie(te starsze bo przysluguje chyba po 50)i gadaja" kræft det er lortesygdom".
Mleko prosto od krowy pilam u wujka w gorach, ja je pilam a wujka dzieci, az sie wstrzasaly jak na mnie patrzyly, wsiowe byly ,ale brzydzily sie ...;Dwujek ma ok 90 lat na wozku ale zyje , a jego mlodsze rodzenstwo , dawno w grobie...

aisak:

--- Cytat: ayme w 09 Lut 2013, 16:54:50 ---
Mleko prosto od krowy pilam u wujka w gorach, ja je pilam a wujka dzieci az sie wrtrzasaly jak na mnie patrzyly, wsiowe byly ale brzydzily sie! ;D

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

Reksio:
Dla Aime:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej