Ogólne > Rodzina ...
Co na drugie śniadanie do przedszkola?
Reksio:
--- Cytat: happybeti w 09 Lut 2013, 16:29:02 ---Zachodnie Pomorze rulez ;D ;D ;D 8) ;)
--- Koniec cytatu ---
Chciałabyś ;D Idziesz na klatę? ;) Wrocław górą :P
aisak:
--- Cytat: Reksio w 09 Lut 2013, 16:29:58 ---Aisak, a nie myślisz, że smak mógł ci się zmienić? Serio, jak byłam młodsza i miałam zjeść oliwki to odruchu wymiotnego dostawałam ;D a teraz wcinam ze smakiem :) Mleka ciepłego nie cierpię, prosto od krowy masakra, tylko zimne....
--- Koniec cytatu ---
Tak tez myslalam, ale nie wyjezdzam do Polski i znowu odruch zwrotny, tu wracam... mniaaaaaam :)!
aisak:
--- Cytat: Reksio w 09 Lut 2013, 16:31:14 ---Chciałabyś ;D Idziesz na klatę? ;) Wrocław górą :P
--- Koniec cytatu ---
Kochane, pogodzi Was G.Slask ruleeeeeeeeeez! Bo jak nie, to....AUTONOMIA ;) ;D ;D ;D!
@ae@:
Reksio:
A jak skomentujesz tego typu wypowiedz:
...Wychodzę z założenia, że nigdy nie robiłaś cytologii, bo po co, ani mammografi, bo raka piersi jeszcze nie masz, więc to też niepotrzebne. Poczekasz aż sobie raczka wychodujesz a dopabuse potem będziesz beczeć, że trzeba było profilaktycznie zrobić..
... z twoim podejściem choruje więcej ludzi, bo nie zapobiegają w czasie chorobom - ale cóż, ludzie mają swój rozum. Nie życzę ci żebyś zachorowała na cokolwiek co mogłoby być wykryte wcześniej...
Wedlug ciebie jest to ciekawa rozmowa? Wymiana pogladów?
...Badania profilaktyczne to badania zapobiegawcze. Oczywiście...
Badania stwierdzaja czy jest stan chorobowy i trzeba podjac leczenie czy nie - nie zapobiegaja chorobie.
Reksio:
--- Cytat: aisak w 09 Lut 2013, 16:30:19 --- O tak domowe maslo ubijane przez babcie a potem zajadane grubo posmarowane pajdy swiezego drozdzowego ciasta z prawdziwych jajek, maki i mleka :)
--- Koniec cytatu ---
O jajkach tez babcia wspominała, ale myśmy zawsze ze wsi mieli. Tutaj tez kupuję na wsi, u gościa który ma ekologiczne poddawane regularnym kontrolom na salmonellę. Pyszne, że ślinka cieknie i tańsze niż eko w sklepie...
Ogólnie, ciągle babunia powtarza, że teraz żywność już nie taka...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej