Ogólne > Rodzina ...
Co na drugie śniadanie do przedszkola?
1941:
--- Cytat: Reksio w 09 Lut 2013, 18:32:35 ---Gdybym wiedziała 100% że będzie trzymał moją stronę, to bym go nie pytała o zdanie. Nie znasz, więc nie wiesz, ok :) Między innymi cenię go za to, że ma swoje lata i właśnie mimo tego że jesteśmy razem, ma zawsze swoje zdanie i nie bierze nigdy z góry czyjejś strony. Nawet jesli ceną miałby być mój foch ;D
--- Koniec cytatu ---
Bez przesady, drocze sie jeno tylko troszke, chyba to widac i czuc. Zdrowka Tobie i tajemniczmu Jemu.
1941:
--- Cytat: Jomir w 09 Lut 2013, 18:35:04 ---Musze dac mojemu forum do poczytania, ciekawe co powie ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
A ja myslalem, ze to wszystko piszesz wespol zespol, hahaha to mnie nabralas!!!
Jomir:
--- Cytat: 1941 w 09 Lut 2013, 18:37:43 ---A ja myslalem, ze to wszystko piszesz wespol zespol, hahaha to mnie nabralas!!!
--- Koniec cytatu ---
Taaa... maz dyktuje, a ja pisze i cenzuruje,
Bo on po polsku to "kupa", "chodz tutaj" "szepraszam" i jeszcze kilka rownie uzytecznych wyrazen :)
aaaa ... i jego ukochane "ja pier..."
Nauczyl sie nie wiedzac co to znaczy, a ze za kazdym razem mamy ubaw z niego jak to mowi, to sobie przyswoil, ku uciesze polskiego ogolu :)
Reksio:
--- Cytat: Jomir w 09 Lut 2013, 18:35:04 ---Musze dac mojemu forum do poczytania, ciekawe co powie ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Mój ciągle czyta ;D Mówi że ma super ubaw ::) Ale najbardziej mnie denerwuje, jak się do jakiegoś wątku zapali (z tych plotkarskich ;D ) i mi chce dyktować co powinnam odpisać :o
aisak:
--- Cytat: Reksio w 09 Lut 2013, 18:32:35 ---Gdybym wiedziała 100% że będzie trzymał moją stronę, to bym go nie pytała o zdanie. Nie znasz, więc nie wiesz, ok :) Między innymi cenię go za to, że ma swoje lata i właśnie mimo tego że jesteśmy razem, ma zawsze swoje zdanie i nie bierze nigdy z góry czyjejś strony. Nawet jesli ceną miałby być mój foch ;D
--- Koniec cytatu ---
Zazdraszczam cala soba. Powaznie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej