Ogólne > Rodzina ...

Co na drugie śniadanie do przedszkola?

<< < (35/38) > >>

1941:

--- Cytat: Jomir w 09 Lut 2013, 18:40:35 ---Taaa... maz dyktuje, a ja pisze i cenzuruje,

Bo on po polsku to "kupa", "chodz tutaj" "szepraszam" i jeszcze kilka rownie uzytecznych wyrazen :)
aaaa ... i jego ukochane "ja pier..."

Nauczyl sie nie wiedzac co to znaczy, a ze za kazdym razem mamy ubaw z niego jak to mowi, to sobie przyswoil, ku uciesze polskiego ogolu :)

--- Koniec cytatu ---

To podpowiedz jak to sie robi z tego typu mezami, bo chyba niektorzy nie mieli instrukcji i cos zrobili nie tak, moze nastepnym razem bedzie ok!? A "gwarancja" to na jaki czas?

aisak:

--- Cytat: Reksio w 09 Lut 2013, 18:42:48 ---Mój ciągle czyta  ;D Mówi że ma super ubaw  ::) Ale najbardziej mnie denerwuje, jak się do jakiegoś wątku zapali (z tych plotkarskich  ;D ) i mi chce dyktować co powinnam odpisać  :o

--- Koniec cytatu ---
Sie nie denerwuj, tylko pisz, a my bedziemy miec nowa zagadke z serii cia, co sie stalo, ze Reksiowi tak styl sie zmienil ;) ;D

Reksio:

--- Cytat: aisak w 09 Lut 2013, 18:43:19 ---Zazdraszczam cala soba. Powaznie.

--- Koniec cytatu ---

Hmmm... Ja to bym chyba bardziej chciała, żeby murem był za mną  ;) A jak styl mi się zmieni to nie ja  ;D

ayme:
dzieki piekne za krasnala ,jest ich na prawde pelno we Wroclawiu w roznych wariantach ;D

Jomir:

--- Cytat: 1941 w 09 Lut 2013, 18:46:31 ---To podpowiedz jak to sie robi z tego typu mezami, bo chyba niektorzy nie mieli instrukcji i cos zrobili nie tak, moze nastepnym razem bedzie ok!? A "gwarancja" to na jaki czas?

--- Koniec cytatu ---
Na auta jest piec lat, nie wiem ile na mezow.
Ale chyba juz mi sie gwarancja skonczyla, wiec reklamacji nie uwzglednia sie.
Ale to takie "perpetum mobile"  ;D samo chodzi  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej