Ogólne > Rodzina ...

Co na drugie śniadanie do przedszkola?

<< < (36/38) > >>

@ae@:
Ja nie argumentuje, ciekawia mnie psychologoczne mechanizmy kierujace ludzmi potrzebujacymi ciaglego potwierdzania ze sa zdrowi.

Bawia mnie teksty:... mój facet powiedzial...chyba mloda jestes...jako wklad do "ciekawej rozmowy i dyskusji" sa po prostu super

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

happybeti:

--- Cytat: aisak w 09 Lut 2013, 16:31:35 ---Tak tez myslalam, ale nie wyjezdzam do Polski i znowu odruch zwrotny, tu wracam... mniaaaaaam :)!

--- Koniec cytatu ---

Ale, wiesz, moja siostra, jak przyjechała do mnie na wakacje, też się tego duńskiego mleka napić do syta nie mogła :).Coś w tym musi być ;)

Reksio:
Zapamiętam, że z tobą nie warto dyskutować bo nie argumentujesz  ;D A swoja droga to mało trzeba żebyś się ubawiła  ;D

Reksio:

--- Cytat: happybeti w 09 Lut 2013, 20:14:38 ---Ale, wiesz, moja siostra, jak przyjechała do mnie na wakacje, też się tego duńskiego mleka napić do syta nie mogła :).Coś w tym musi być ;)

--- Koniec cytatu ---

Może być, ja w PL to mleko lubię bardziej, ale rzecz gustu  :) Smaku, znaczy się  ;)

happybeti:
A ja mleko lubię każde- polskie, duńskie, niemieckie- byleby nie "light", bo jakbym chciała wody się napić, to kran odkręcę ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej