Ogólne > Hydepark

Patriotyzm zakupowy, a dobrobyt kraju.

<< < (11/19) > >>

Reksio:
A możesz napisać o jakie produkty chodzi, bo ja nie zauważyłam a może na coś bym się skusiła ;)

roga:

--- Cytat: trojnar.jakub w 21 Lut 2013, 22:15:02 ---Tak jak napisal uzytkownik Roga nie ma sensu sie klocic, forum sluzy do wymiany pogladow a nie do tego zeby na sile zmieniac czyjes zdanie. Mnie bardzo ucieszylo pojawienie sie Polskich produktow w Fotexie, oby wiecej takich. Bylbym wdzieczny jakbyscie zobaczyli jakies Polskie rarytasy gdzies w sklepach o podanie informacji o nich w tym watku.

pozdrawiam i zycze udanego weekendu.

--- Koniec cytatu ---

......jakies polskie rarytasy w dunskich sklepach ..... ;)

Jomir:
Czyli jak zobacze kaszanke zy paprykarz szczecinski, to mam nie pisac?
W koncu to zaden rarytas  ;D

silk:
A ja tam przy zakupie produktow kieruje sie smakiem i gustem, no i oczywiscie biore pod uwage cene. Miejsce produkcji jest mniej istotne, choc oczywiscie nie jest zupelnie bez znaczenia. Nie uwazam, aby generalnie produkty polskie lub dunskie byly lepsze od innych - sa po prostu dobre albo zle, smaczne albo niezjadliwe - i tyle.

@ae@:
Tak samo tutaj.

Patriotyzm mierzony zakupami dla przyjemnosci to dla mnie smieszny patriotyzm, jesli wogóle ma cos wspólnego z patriotyzmem ale my polacy lubimy uzywas wielkie slowa, taki "slon a sprawa polska", kupuje kaszanke jestem PATRIOTA  ;D
Kupuje tez pizze i suschi to jestem tez wloska i japonska patriotka?

;D ;D ;D

A jak zamówie na wakacjach bufet miedzynarodowy to jestem patriotyczna obywatelka swiata?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej