Ogólne > Hydepark

nordea rasisci

<< < (17/23) > >>

silk:
Mysle, ze kazdy ma indywidualne doswiadczenia z bankami. Mam znajomych ktorzy przesniesli sie z Nordeii do Danske bo nie chcieli im dac kredytu na samochod. Ale kiedy juz chcieli kredyt na dom to Danske ich wysmial. W zwiazku z tym zmuszeni byli przeniesc sie dalej. Nie mysle aby akurat Nordea przyjmowala do pracy wylacznie rasistow a wszyscy inni czlonkow SF  ;). Ktos mial pecha w Nordeii a ktos inny gdzies indziej.

silk:
A propos Danske. To wlasnie od jutra beda pobierac oplate za prowadzenie konta od "malych" klientow. Jesli suma twoich interesow z Danske jest mniejsza niz 750000 kr. siegaj do kieszeni. Mali sa beee - moze to rasizm ;).

http://www.bt.dk/danmark/derfor-kraever-danske-bank-nyt-gebyr-gider-ikke-fattige-kunder

roga:
Wpadl do mnie wlasnie na chwile znajomy jak siedzialem przy komputerze. Przeprosilem, ze siedze, ale chcialem tylko sprawdzic czy sa jakies nowe posty. Stanal za moimi plecami i podziwial nieznany mu jezyk. Wyjasnilem mu, ze to wlasnie polskie forum, gdzie mozemy wymieniac sobie informacje, pomagac itp. Nagle zapytal: a co to takiego?. Ja no to: gdzie?. On: no tutaj, cos o Nordea. Zdebialem, wzruszylem ramionami i odpowiedzialem: na pewno jakies pytania. Odpowiedzial: det lyder ikke godt. Ja: hvad for noget?. On: rasisci - det lyder som rasister. Ja: nie wiem i szybko wylaczylem komupter zmieniajac temat....

Najgorsze w tym, ze zona znajomego pracuje na dosyc wysokim stanowisku w banku (nie w Nordea), ale nigdy nie wiadomo. Dlatego radze, aby na wszeki wypadek usunac ten watek, gdyby przypadkiem przyszlo mu na mysl "zatrudnic" tlumacza aby zapoznac sie z trescia postow w tym watku. Nordea rasisci.... brzmi bardzo powaznie  ???

clubdk:

--- Cytat: silk w 20 Sty 2013, 10:02:07 ---A propos Danske. To wlasnie od jutra beda pobierac oplate za prowadzenie konta od "malych" klientow. Jesli suma twoich interesow z Danske jest mniejsza niz 750000 kr. siegaj do kieszeni. Mali sa beee - moze to rasizm ;).

--- Koniec cytatu ---

Nie rasizm ale dyskryminacja

happybeti:

--- Cytat: roga w 20 Sty 2013, 12:55:33 ---Wpadl do mnie wlasnie na chwile znajomy jak siedzialem przy komputerze. Przeprosilem, ze siedze, ale chcialem tylko sprawdzic czy sa jakies nowe posty. Stanal za moimi plecami i podziwial nieznany mu jezyk. Wyjasnilem mu, ze to wlasnie polskie forum, gdzie mozemy wymieniac sobie informacje, pomagac itp. Nagle zapytal: a co to takiego?. Ja no to: gdzie?. On: no tutaj, cos o Nordea. Zdebialem, wzruszylem ramionami i odpowiedzialem: na pewno jakies pytania. Odpowiedzial: det lyder ikke godt. Ja: hvad for noget?. On: rasisci - det lyder som rasister. Ja: nie wiem i szybko wylaczylem komupter zmieniajac temat....

Najgorsze w tym, ze zona znajomego pracuje na dosyc wysokim stanowisku w banku (nie w Nordea), ale nigdy nie wiadomo. Dlatego radze, aby na wszeki wypadek usunac ten watek, gdyby przypadkiem przyszlo mu na mysl "zatrudnic" tlumacza aby zapoznac sie z trescia postow w tym watku. Nordea rasisci.... brzmi bardzo powaznie  ???

--- Koniec cytatu ---

Myślisz, ze chciałoby im się ?(zatrudniać tłumacza)
Co do usunięcia wątku, to ciekawe, jaki jest system prawny tu, w sensie, czy za posty odpowiada właściciel forum, czy osoba pisząca dane słowa?
Bo jeśli włąściciel, to...czarno to widzę ;).
Prawie każdy wątek zawiera treści "niepoprawne politycznie" :(
I teraz co?Moderatorzy mileiby się "przekopywać" przez każdy i usuwać posty, czy jak???
Ojojoj....to by się narobiło... :( :( :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej