Ogólne > Hydepark

nordea rasisci

<< < (18/23) > >>

aisak:

--- Cytat: silk w 20 Sty 2013, 10:02:07 ---A propos Danske. To wlasnie od jutra beda pobierac oplate za prowadzenie konta od "malych" klientow. Jesli suma twoich interesow z Danske jest mniejsza niz 750000 kr. siegaj do kieszeni. Mali sa beee - moze to rasizm ;).

http://www.bt.dk/danmark/derfor-kraever-danske-bank-nyt-gebyr-gider-ikke-fattige-kunder

--- Koniec cytatu ---
  Dzieki za info :). Masakra...

inna:
Zlodzieje i bandyci w garniturach  8)

Jomir:
Jakis czas juz nie mieszkam co prawda w Polsce, ale za moich czasow normalne bylo to, ze tylko w przypadku "slusznych" zarobkow, lub sporych oszczednosci, nie placilo sie za obsluge konta.
I o ile wiem tak jest do dzisiaj. A tu prosze!
Przyjezdza Polak do Danii i juz afere robi, bo bank swinia chce wprowadzic oplaty za prowadzenie konta.
Ludzie, zastanowcie sie troche. Porownajcie to skad przyjechaliscie, co zostawiliscie w kraju, a pozniej awanturujcie sie o to co sie Wam "nalezy" w goscinie.

Ech.. szkoda slow.

GOSC1964:

--- Cytat: roga w 20 Sty 2013, 12:55:33 ---Wpadl do mnie wlasnie na chwile znajomy jak siedzialem przy komputerze. Przeprosilem, ze siedze, ale chcialem tylko sprawdzic czy sa jakies nowe posty. Stanal za moimi plecami i podziwial nieznany mu jezyk. Wyjasnilem mu, ze to wlasnie polskie forum, gdzie mozemy wymieniac sobie informacje, pomagac itp. Nagle zapytal: a co to takiego?. Ja no to: gdzie?. On: no tutaj, cos o Nordea. Zdebialem, wzruszylem ramionami i odpowiedzialem: na pewno jakies pytania. Odpowiedzial: det lyder ikke godt. Ja: hvad for noget?. On: rasisci - det lyder som rasister. Ja: nie wiem i szybko wylaczylem komupter zmieniajac temat....

Najgorsze w tym, ze zona znajomego pracuje na dosyc wysokim stanowisku w banku (nie w Nordea), ale nigdy nie wiadomo. Dlatego radze, aby na wszeki wypadek usunac ten watek, gdyby przypadkiem przyszlo mu na mysl "zatrudnic" tlumacza aby zapoznac sie z trescia postow w tym watku. Nordea rasisci.... brzmi bardzo powaznie  ???

--- Koniec cytatu ---
tak tak najlepiej JAK STRUS GŁOWA W PIASEK I UDAWAC ZE SIE NIC NIE DZIEJE.WOLNOSC SŁOWA ,ZNAJOMY KAPUS CZY CO ? najlepiej wymien dysk w kompie bo zaczna od ciebie sciganie . :oach jak brzydko ze strony twojego znajomego ze wsadza gebe w nie swoj komputer ,ach samo zycie

roga:

--- Cytat: GOSC1964 w 20 Sty 2013, 22:39:46 ---tak tak najlepiej JAK STRUS GŁOWA W PIASEK I UDAWAC ZE SIE NIC NIE DZIEJE.WOLNOSC SŁOWA ,ZNAJOMY KAPUS CZY CO ? najlepiej wymien dysk w kompie bo zaczna od ciebie sciganie . :oach jak brzydko ze strony twojego znajomego ze wsadza gebe w nie swoj komputer ,ach samo zycie

--- Koniec cytatu ---
Napisales: "tak tak najlepiej jak strus glowa w piasek i udawac ze sie nic nie dzieje".

Czy uwazasz, ze powinieniem mu powiedziec lub przetlumaczyc na dunski, ze na tym forum nazywaja Nordea za rasiste? Jezeli bedzie zainteresowany trescia postow to sobie sam poradzi. Czy sadzisz, ze byloby to w porzadku z mojej strony kapowac, jak ty to okreslasz, autorow postow o Nordei? Nie sadze, ze kapus, ale gdybym ja np. pracowal w banku, to tez zainteresowaloby mnie co pisza obcokrajowcy o dunskim banku, a moze o konkurencie, szczegolnie jezeli okresla sie bank jako rasistowski - to tylko taka moja prywatna opinia.     

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej