Ogólne > Hydepark
nordea rasisci
parabola2:
tu troche o banku
http://www.bt.dk/danmark/kunderne-vil-flygte-fra-danske-bank
zrodlo
bt.dk
i ze prawo do konta gratis
http://avisen.dk/raad-alle-har-ret-til-en-gratis-bankkonto_202268.aspx
zrodlo
avisen.dk
podrawiam
vordingborg:
To wygląda tak jak by podcinali gałąź na której siedzą jednocześnie próbując na niej zawisnąć. Coś mi się zdaje że teraz wystarczy zaczekać na działanie grawitacji ;D
GOSC1964:
--- Cytat: happybeti w 21 Sty 2013, 03:48:59 ---Oooo, Gościówa i tu przyszła pluć jadem , trollowac i obrażać ::)...Jak widac, dla niektórych każdy pretekst jest dobry, by sobie "ulżyć".Jak nie WOŚP, to "znajomy kapuś".
Strasznie ciężko musi byc żyć z taką złością do świata, co?
--- Koniec cytatu ---
sluchaj trollu polonijny kazdy wchodzi gdzie chce i kazdy pisze co chce .NIE ODNOS SIE DO MOICH WATKOW JAK SIE CIEBIE DEBILU POLONIJNY NIE TYCZA .jak utarlam ci gene z orkiestra to szukasz innych powodow do zwady.Forum twoje?myslisz ze blyszczysz jak cekinka na sylwestra.JA W TWOJE WYPOCINY NIE UWADZAM WIEC ODBIJNIBY KOBIETO ODE MNIE .dobra rada wez sie lepiej za nauke dunskiego bo pozniej DUKASZ ZE MAMY FAJNY UBAW .rozumiesz tu probujesz sie wykazac bo cie nikt niezna .to dobra terapia dla ciebie
GOSC1964:
--- Cytat: roga w 21 Sty 2013, 00:23:10 ---Napisales: "tak tak najlepiej jak strus glowa w piasek i udawac ze sie nic nie dzieje".
Czy uwazasz, ze powinieniem mu powiedziec lub przetlumaczyc na dunski, ze na tym forum nazywaja Nordea za rasiste? Jezeli bedzie zainteresowany trescia postow to sobie sam poradzi. Czy sadzisz, ze byloby to w porzadku z mojej strony kapowac, jak ty to okreslasz, autorow postow o Nordei? Nie sadze, ze kapus, ale gdybym ja np. pracowal w banku, to tez zainteresowaloby mnie co pisza obcokrajowcy o dunskim banku, a moze o konkurencie, szczegolnie jezeli okresla sie bank jako rasistowski - to tylko taka moja prywatna opinia.
--- Koniec cytatu ---
uwazasz ze najlepiej moze by zamknac watek .czemu?a czy uwazasz ze autorzy tego watku pisza klamstwa .nie dopuszczam u siebie do tego ze jak ktos przychodzi ze xnajonych to wsadza mi nos w komputer.TO JEST JAK TWOJ PORTWEL.
MalaCzarna:
Gościu przykro :( czyta się Twoje wypowiedzi ,zwłaszcza że jesteś tu nową osobą.
Z niewiadomych powodów atakujesz Rogę ,Betty ...jaki masz powód ? :(
Czy nie lepiej z forumowiczami zaprzyjaźnić się ? Na początek Twojego pobytu każdemu powiedzieć coś miłego i starać się być lubianym ? Czy to będzie przyjemne uczucie czuć się odtrąconym ? (a tak stanie się wkrótce)
Zupełnie nie rozumiem przyczyny Twojego postępowania :'( ... proszę przeanalizuj i zmień się dla swojego i naszego dobra! :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej